Setari Cookie-uri

Cele mai frumoase tinute de la Golden Globes 2011

Duminica a avut loc cea de-a 68-a editie a Globurilor de Aur. In cadrul ceremoniei fastuoase, tinutele vedetelor au stat sub semnul elegantei si al stralucirii. Iata cele mai stilate aparitii ale serii:

4. Nicole Kidman

sursa foto: © HFPA

Nicole Kidman a dovedit si de aceasta data ca simplitatea este cheia elegantei. Aceasta a stralucit intr-o rochie asimetrica roz pal, semnata Prada.

Tinuta impecabila a fost completata de bijuteriile Fred Leighton si plicul Roger Vivier.


5.
Mila Kunis

sursa foto: © HFPA

Mila Kunis este o tanara actrita americana care promite in industria filmului. La capitolul stil a primit deja foarte multe aprecieri pentru tinuta aleasa la ceremonia de decernare a premiilor Golden Globes. Aceasta a fost una dintre cele mai stilate aparitii.

Actrita a purtat o creatie superba, cu un umar gol semnata Vera Wang. Rochia verde jad, drapata i-a complimentat silueta perfecta si i-a pus in valoare bronzul natural al pielii.


6. Anne Hathaway

sursa foto: © HFPA

In cadrul galei Golden Globes stralucirea a fost cuvantul de ordine. Actrita Anne Hathaway a fost o alta aparitie bine notata de critici. Aceasta a optat pentru o rochie glam, marca Armani Prive.

Tinuta a fost acoperita in intregime de paiete si cristale Swarovski. Spatele gol i-a conferit o aparitie irezistibila, greu de trecut cu vederea.

7. Eva Longoria

sursa foto: © HFPA

Actrita americana Eva Longoria a purtat o
rochie –sirena eleganta, semnata Zac Posen. Creatia all black, deosebit de sexy, parca perfect croita pentru silueta ei, i-a evidentiat foarte bine formele.

Tinuta sa a fost completata de un coc rafinat. In materie de accesorii, aceasta a optat pentru un plic minimalist Sergio Rossi; click aici pentru a-i vizualiza tinuta.


sursa foto front: © HFPA

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Ianuarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.