Setari Cookie-uri

Cine sunt femeile din online-ul romanesc

Raluca Mateiu este una dintre femeile care s-a remarcat in online-ul romanesc. A inceput sa lucreze in aceasta industrie din 2007 si in prezent ocupa functia de director de vanzari in cadrul Internet Corp.

Faptul ca este femeie nu i-a cauzat vreun complex ci, din contra, i-a adus anumite avantaje. E drept insa si ca, pentru a castiga respectul si atentia unui potential client, trebuie, din postura de femeie, sa fii mereu extrem de pregatita, cu un pas inaintea celorlalti si sa te prezinti impecabil. "Altfel, riscul de a pune potentiala mea nesiguranta (cel putin in discutiile tehnice despre online) pe seama faptului ca sunt femeie este unul de care am fost mereu constienta. Asa ca, indiferent in care dintre situatii m-as fi aflat nu pot decat sa-mi savurez statutul si sa ma bucur de minoritatea din care fac parte intr-un domeniu majoritar masculin."

Fie ca se afla la birou sau acasa, primul lucru pe care Raluca Mateiu il face dimineata este sa se puna la curent cu noutatile: publicatii online, blog-uri, retele de socializare. In plus, aceasta adora calatoriile si nu-i plac intermediarii (agentiile de turism) pentru ca i se pare mult mai aventuros sa stabileasca singura unde merge, cand merge, cat sta, unde sta etc.

"Si am, bineinteles, pasiunea celei mai vinovate dintre placeri: shopping-ul. In cazul meu – tot online."
Ralucai Mateiu ii place si psihologia, intrucat are acelasi grad de provocare, de necunoscut, de incertitudine si de fascinatie pe care il cauta in toate actiunile pe care le intreprinde.

Citeste mai multe despre Raluca Mateiu dar si despre alte femei de succes din online-ul romanesc aici.

Sursa: Wall-Street.ro
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Februarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.