Setari Cookie-uri

4 Profetii din Catrenele lui Nostradamus

Nostradamus, pe numele sau real Michel de Nostredame este considerat unul dintre cei mai mari mari prezicatori ai lumii. Acesta s-a nascut in Franta si de-al ungul vietii a invatat mai multe limbi si a dobandit cunostinte importante in cat mai multe domenii.

Nostradamus, pe numele sau real Michel de Nostredame este considerat unul dintre cei mai mari mari prezicatori ai lumii. Acesta s-a nascut in Franta si de-a lungul vietii a invatat mai multe limbi si a dobandit cunostinte importante in cat mai multe domenii. A devenit medic licentiat la varsta de 23 de ani, insa Nostradamus s-a remarcat si ca astrolog, doctor la curtea regala si filosof.

S-au facut foarte multe presupuneri despre modalitatea in care si-a folosit vocatia de prevestitor. Insa, anumiti cercetatori sustin ca ar fi fost imposibil sa invoce magia neagra in cautariler sale, pentru ca era foarte religios.

Nostradamus a prezis cu o exactiate maxima destinele unor conducatori importanti, precum si soarta unor popoare sau a razboaielor. Printre acestea se numara moartea lui J. F. Kennedy, caderea zidului Berlinului sau moartea printesei Diana. De asemenea, catrenul care cuprinde informatii despre evenimentele petrecute la 11 septembrie 2001 vorbeste despre “cer in flacari”, “traznet urias”, “new city” si “doi frati rapusi”.

Catrenele lui Nostradamus sunt incifrate, foarte greu de citit. Cercetatorii au reusit sa le descifreze cautand in textul sau mai multe cuvinte de legatura, care sa conduca spre o identificare corecta. Iata si alte preziceri importante ale sale:

1. Profetiile celor mai cruzi dictatori

Nostradamus a prezis foarte clar evolutia si destinul a doi mari conducatori ai lumii: Napoleon Bonaparte si Hitler. Despre Napoleon a spus ca va deveni dintr-un simplu soldat, un imparat. A prezis luptele sale de la Rusia, Moscova, precum si infrangerea acestuia prin marele efort al fortelor straine. Despre Hitler, numit Hister in scrierile sale, a spus ca va deveni cel mai mare dusman al rasei umane. Dupa ce va castiga increderea oamenilor, nu va mai respecta nicio lege, oferind omenirii doar lacrimi, foc, sange si razboaie.

2. Venirea Antihristului

Nostradamus a prezis ca al treilea dictator, antihristul va veni din Orientul Mijlociu. Acesta va fi un credincios al lui Mohammed care va intra in conflict cu Europa. Disputa prezisa ar putea declansa cel de-al treilea razboi mondial care va dura 27 de ani. Totusi, din profetiile sale reiese faptul ca al treilea razboi va incepe dupa moartea ultimului Papa care va fi asasinat de antihrist.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Martie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.