Setari Cookie-uri

(P)Ce balerini purtam in aceasta primavara?

Descopera ce ti se potriveste cu Papucei.ro. Odata cu venirea sezonului cald, marea majoritate dintre noi renuntam cu bucurie la ghetele sau cizmele de iarna pentru a incalta ceva mai comod si mai usor

Descopera ce ti se potriveste cu Papucei.ro. Odata cu venirea sezonului cald, marea majoritate dintre noi renuntam cu bucurie la ghetele sau cizmele de iarna pentru a incalta ceva mai comod si mai usor, asa ca, pentru a nu fi surprinse de caldura, va recomandam sa va pregatiti balerinii.

Tendintele ce vor influenta look-ul balerinilor din aceasta primavara reprezinta un mix intre clasic si modern, iar in materie de culori, cele pastelate vor fi cele mai populare. Ideali in orice moment al zilei, balerinii pot fi purtati la plimbari, la shopping si chiar la job, oferinde-ne comfortul mult dorit.

Fiindca tot vorbim despre papucei comozi si tendintele acestui sezon, ne-a atras atentia noua colectie de balerini ultra-confortabili de la Papucei.ro. Designerul brandului Papucei, Angela Vasiliu, a creat o serie de balerini cu un design original dar simplu, folosind piele naturala in culori pastelate, potriviti pentru diferite situatii de peste zi, ideali pentru o femeie moderna si activa.

"Ne-am gandit la o pereche de balerini care incap usor chiar si intr-o poseta. E esential sa ii avem langa noi in permanenta: la birou, atunci cand simtim nevoia sa ne relaxam dupa o intalnire oficiala (in pantofi cu toc), in drum spre sala dupa terminarea programului, la o plimbare prin parc si de ce nu chiar si atunci cand conducem. Noii balerini au un design deosebit si sunt potriviti pentru orice femeie moderna si energica", declara Angela Vasiliu, designer si fondator Papucei.ro.

Vizionare placuta


Kudika
18 Aprilie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.