Descopera ce ti se potriveste cu Papucei.ro. Odata cu venirea sezonului cald, marea majoritate dintre noi renuntam cu bucurie la ghetele sau cizmele de iarna pentru a incalta ceva mai comod si mai usor

Daca vrei sa iesi in evidenta fara sa porti tocuri inalte ai acum o optiune prin balerinii "This is the life - Sharp" acoperiti cu pluta. Materialul utilizat le ofera un aspect rustic, placut, de vara fiind perfect pentru orice ocazie sau moment al zilei.



Balerinii "Happy looks good on you" permit piciorului sa respire. De aceea nu mai ai nici un motiv sa te simti sufocata de temperaturile inalte care se apropie cu pasi repezi in luna Mai. Fii pregatita sa te bucuri de soare si noptile tarzii prin oras oferindu-ti acum confortul atat de necesar tie.



Balerinii Papucei completeaza astfel colectia "Look delicious" 2011 prin creativitate, inovatie si o atitudine care inspira fiecare zi insorita din Primavara care de abia a inceput. Principiile care au inspirat Papucei de-a lungul vremii: rafinamentul finisajelor, confortul, modele indraznete, materialele inovatoare se regasesc si in colectiile din 2011 continuand astfel o traditie de 21 ani ale atelierului Angela International din Iasi.

Asadar, atributele care evidentiaza noile perechi in sezonul Primavara – Vara 2011 sunt flexibilitatea si confortul.

Descopera intreaga colectie de balerini de la Papucei.

  • Kudika

    Alege ținuta perfectă pentru sărbătorile de iarnă. Ce stiluri sa...

  • Kudika

    AMME lansează „Singură în Februarie”. Și ce dacă ești singură în...

  • Kudika

    Dan Bittman, noi dezvăluiri despre viața sa personală și relația cu...

  • Kudika

    Mercur Retrograd își arată puterea cosmică pe final de an 2023....

  • Maria Crisan

    LINO Golden și JO își unesc vocile pentru prima dată și aduc în...

  • Vladimir

    Cromoterapie: Descifreaza tainele culorilor si modul in care iti...