Setari Cookie-uri

Concurs: Castiga Magul de Fernando Morais!

Kudika si editura Humanitas te invita la concurs! Ai sansa de a castiga una dintre cele cinci biografii "Magul" de Fernando Morais

Kudika si editura Humanitas te invita la concurs! Ai sansa de a castiga una dintre cele cinci biografii "Magul" de Fernando Morais, daca raspunzi la intrebarea de mai jos:

Despre ce scriitor faimos a scris Fernando Morais in “Magul” si care e cartea ta preferata scrisa de acest autor?

Castigatoarele vor fi alese prin tragere la sorti.

Concursul se desfasoara in perioada 19.04.2011 – 3.05.2011.

Vor fi luate in calcul numai raspunsurile postate in acest topic de forum si numai cate un singur raspuns postat de catre o utilizatoare.

PARTICIPA ACUM!

"Magul. Extraordinara viata a lui Paulo Coelho" de Fernando Morais

"I-am spus lui Fernando lucruri pe care nu le-am spus nimanui..., nici macar mie insumi." (Paulo Coelho)

Paulo Coelho este un om universal, care a trezit interesul intregii lumi, cum putini au facut-o. O suta cincisprezece milioane de oameni i-au citit cartile, ii fac cunoscute ideile, scrierile, viziunile. Un adevarat mag al sufletului, Paulo Coelho descopera virtutile rabdarii si ale bunavointei omenesti, ale nobletii si generozitatii, ale lepadarii de sine si, mai presus de toate, ale Dragostei universale.

Paulo Coelho a experimentat si a suferit el insusi ca sa atinga virtutea absoluta a cunoasterii de sine si ca sa descopere, in ultima instanta, calea supremei purificari.

Magul este o biografie in care Fernando Morais ofera cea mai cuprinzatoare privire de pana azi asupra fascinantei existente si creatii a celui mai tradus scriitor in viata. Autorul a scris-o dupa multi ani de cercetare, in care a stat de vorba, cu talent si daruire, cu toti cei care-l cunosc pe Paulo Coelho. O poveste la care nici macar cei mai creativi scenaristi n-ar putea sa viseze.

Concursul este organizat de Humanitas, iar toate obligatiile de natura fiscala sau de orice alta natura intra in sarcinile acesteia.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Aprilie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.