(P)Castiga in premiera produse Oriflame!

Kudika
22 Aprilie 2011

Iepurasul stie ca primavara e un bun moment sa te innoiesti cu creme, parfumuri si cosmetice, ca sa te reinventezi impreuna cu natura asa ca ti-a pregatit in premiera produse din urmatoarea campanie Oriflame.

Iepurasul stie ca primavara e un bun moment sa te innoiesti cu creme, parfumuri si cosmetice, ca sa te reinventezi impreuna cu natura asa ca ti-a pregatit in premiera produse din urmatoarea campanie Oriflame. Tot ce trebuie sa faci pentru a te bucura de ele inainte oricui altcuiva este sa... te joci. Intra pe www.povesteurbana.ro si fa cunostinta cu o Printesa mai speciala.

Rolul ei nu e sa stea in turn si sa astepte sa fie salvata, ci sa-si ia inima in dinti si sa porneasca la drum in cautarea printului, nu inainte de a-si aranja cu grija parul si a se da cu un strop de parfum, ca sa-i aduca noroc. Descopera-i universul, asculta-i povestea si ajut-o sa-l recucereasca pe print. Pe drum, gaseste si culege cat mai multe oua multicolore, care te aduc cat mai aproape de premiile mult ravnite: 3 produse Oriflame in premiera si inca 50 de produse de ingrijire care te vor face sa arati ca o zana din povesti!

Spor la gasit toate surprizele!Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Setari Cookie-uri