Setari Cookie-uri

Hai ca se poate! Top 10 printi celibatari care au mai ramas

Unul dintre cei mai ravniti celibatari cu sange albastru a spus adio burlaciei vineri. Chiar daca printul William si-a intalnit aleasa, ar trebui sa stiti ca mai exista foarte multi reprezentanti ai casei regale care inca isi cauta jumatatea. Iata un top 10 al celor mai curtati printi neinsurati:

Totusi, petrecerile si distractia nu sunt singurele sale preocupari. Printul este recunoscut ca fiind amabil si prietenos, interesat de soarta celorlalti. Acesta s-a implicat in proiecte de caritate si a participat la diverse activitati dedicate strangerilor de fonduri pentru nevoiasi.

4. Printul Andrea Casiraghi

Pe numele sau intreg Andrea Albert Pierre Casiraghi este al doilea succesor la tron dupa mama sa. A fost primul dintre cei trei copii nascuti de Caroline, Printesa de Hanovra, bunicii materni fiind Reiner al III-lea Printul de Monaco si Grace Kelly. Andrea Albert are 26 de ani si se bucura de o popularitate crescuta in randul femeilor. Conform revistelor celebre People Magazine si Forbes, se afla in topul celor mai frumoase personalitati regale.

3. Seicul Hamdan bin Mohammed

Hamdan este fiul seicului Mohammed bin Rashid al Moktoum, prim-ministrul si vice-presedintele Emiratelor Arabe Unite. La 2 februarie 2008 a fost numit oficial printul mostenitor al Dubaiului. Seicul in varsta de 28 de ani este recunoscut si ca poet talentat. Acseta a publicat foarte multe poeme romantice si patriotice sub pseudonimul Fazza.

2. Printul Carl Philip


Este al doilea mostenitor la tronul Suediei dupa sora sa mai mare, Printesa Victoria. In plus, poseda un zambet atractiv si un sarm aparte care i-au adus foarte multe admiratoare. Se mentine in forma cu sport si atletism, insa are o pasiune si pentru cursele de masini. Printul Carl Philip are 31 de ani si de 2 ani este singur. Nu-l consoleaza nimeni?

1. Printul Harry de Wales

Odata cu nunta printului William, mezinul familiei in varsta de 26 de ani a devenit unul dintre cei mai curtati burlaci cu sange albastru. Spre desoebire de fratele sau, Harry a fost supranumit de presa “copilul salbatic”, gratie caracterului sau indisciplinat. Totusi, ce poate fi mai atragator decat un print rebel la castel. Noua ne plac baietii rai!





Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Mai 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.