Setari Cookie-uri

Concurs: Castiga Natasele de Victor Malarek!

Kudika si editura Humanitas te invita la concurs! Ai sansa de a castiga una dintre cele cinci carti "Natasele" de Victor Malarek, daca raspunzi la intrebarea de mai jos:

Kudika si editura Humanitas te invita la concurs! Ai sansa de a castiga una dintre cele cinci carti "Natasele" de Victor Malarek, daca raspunzi la intrebarea de mai jos:

Pe langa faptul ca e scriitor, ce profesie are Victor Malarek?

Castigatoarele vor fi alese prin tragere la sorti.

Concursul se desfasoara in perioada 9.05.2011 – 30.05.2011.

Vor fi luate in calcul numai raspunsurile postate in acest topic de forum si numai cate un singur raspuns postat de catre o utilizatoare.

PARTICIPA ACUM!

"Natasele. Noua retea mondiala a comertului sexual" de Victor Malarek

Victor Malarek,
ziarist de investigatie, a mers pe firul acestor retele care au reinventat sclavia si a scris o carte in care descoperim ca printre "Natase" se afla multe femei traficate din Romania, iar printre cei care ar trebui sa le scoata din ghearele proxenetilor se afla politisti si oficiali corupti.

"Natasele" sunt cele mai cautate marfuri pe care Europa de Est le-a exportat dupa caderea Cortinei de Fier si nu sunt neaparat rusoaice. Amatorii de delicii exotice le pot gasi in toata lumea. Nimeni nu face distinctia dintre ele si femeile care au ales sa practice prostitutia. Se aseamana, umbla la fel de provocator imbracate, sunt la fel de aspru judecate. Insa nimeni nu stie sau nimanui nu-i pasa ca ele sunt victimele unor retele de traficanti care le ademenesc cu promisiunea ca in strainatate vor lucra ca dansatoare sau cameriste.

Odata plecate de acasa, descopera realitatea inspaimantatoare: agresiuni, violuri, abuzuri din partea unor proxeneti lacomi care vor sa-si recupereze inzecit banii cu care le-au cumparat, indiferenta si complezenta din partea clientilor si a politistilor corupti.

Concursul este organizat de Humanitas, iar toate obligatiile de natura fiscala sau de orice alta natura intra in sarcinile acesteia.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Mai 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.