Setari Cookie-uri

Fii parte din Generations of Beauty!

FACE2FACE MODELS cu sustinerea BLUE AIR a demarat in Romania, proiectul caritabil de arta fotografica -"Generations of Beauty".

Startul a fost dat pe 7 si 8 mai 2011, in fata centrului comercial AFI Palace Cotroceni- Bucuresti, cu cate o sedinta foto -portret - "mama&fiica".

Maine, 12 mai 2011, caravana va fi in Timisoara, in incinta Iulius Mall pentru trei zile si apoi se va deplasa catre: Oradea-15 mai la Lotus Center, Cluj Napoca 17-18 mai- Iulius Mall, Alba Iulia 19 mai, Alba Mall, Pitesti- 21 mai Euromall, Focsani 22 mai, Promenada Mall, Bacau 23 mai Arena Mall, Iasi 24 mai, Iulius Mall.

Caravana "Generations Of Beauty" cauta fete cu varste cuprinse intre 14 si 21 de ani, cu inaltimea minima de 1.72 cm, impreuna cu mamele lor, pentru o sedinta foto plina de naturalete, expresivitate, realizata de echipa de fotografi francezi.
Mama si fiica vor fi surprinse intr-un portret simplu, natural, fara retusuri digitale, pe care il vor primi cadou.

Prin acest proiect se urmareste evidentierea frumusetii transmise din generatie in generatie, de la mama la fiica, frumusetea ce trece dincolo de timp si spatiu. Cele mai expresive fotografii realizate in cadrul turneului vor fi reunite intr-o expozitie de arta fotografica cu licitatie.

Beneficiile obtinute in urma evenimentului vor fi donate Fundatiei Renasterea, in scopul prevenirii si tratarii cancerului de col uterin in randul tinerelor.

Alatura-te caravanei "Generations of Beauty" - be part of it!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.