Setari Cookie-uri

KudikAvantaj, visul unei shopaholice

Pentru o shopaholica, rasfatul suprem este sezonul de reduceri. Dar ce-ai spune de un club de reduceri?

Pentru o shopaholica, rasfatul suprem este sezonul de reduceri. Se intampla insa mult prea rar! Iata de ce, de voie, de placere si de nevoie (de shopping), noi am inventat KudikAvantaj.

Ce este KudikAvantaj?


Practic, e un spatiu unde sunt tot timpul reduceri. Este un club rezervat femeilor Kudika. Este un loc unde vei beneficia de reduceri la produse si servicii alese de catre noi! Fiecare salon, fiecare hainuta si fiecare locatie vor fi garantate de specialistii Kudika. Asltfel vei avea avantajul de a alege fix ceea ce trebuie, este la moda si este calitativ!

Pe KudikAvantaj gasesti tot timpul cate o promotie. Ca si cum ar fi vesnic solduri finale. Ca si cum ai beneficia de un card de reduceri fara limita. Singura conditie pentru a beneficia de avantajele acestui club este sa faci parte din el!

Click aici pentru a te inscrie in clubul KudikAvantaj!

Reducerile sunt de fiecare data intre 50-90%!

De ce sunt tot timpul reduceri?

Mecanismul este simplu: daca vinzi catre mai multe persoane, poti vinde mai ieftin. Iata de ce, pentru ca o promotie sa devina activa este nevoie de un numar minim de persoane care au comandat voucherul: acest numar poate varia si este afisat la fiecare oferta in parte.

Daca ai cumparat voucherul si vrei sa fii sigura ca te vei bucura de el, anunta-ti prietenele. Recomandand oferta, creste numarul de persoane interesante, dar si sansa ta de a beneficia de reducerea promisa.

Foloseste like-ul de sub titlul ofertei sau unul dintre butoanele de recomandare pe Facebook, Twitter, prin e-mail sau Yahoo! Messenger. In cazul in care nu s-a atins numarul minim de comenzi pana la expirarea promotiei, vei primi inapoi contravaloarea voucher-ului achizitionat, integral si fara comision.

Cum comand?

Daca te intereseaza oferta, tot ce trebuie sa faci este sa apesi pe butonul "Comanda" cat timp promotia este inca valabila. Vei plati online cu cardul printr-o conexiune securizata: datele cardului tau de debit/ credit sunt protejate si procesate de MobilPay™. Din cont va fi extrasa doar suma afisata in oferta, fara alte comisioane sau costuri ascunse.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Mai 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.