Setari Cookie-uri

Primul program integrat dedicat studiului budismului tibetan

Te-ai intrebat vreodata de ce zambeste Dalai Lama mereu? Ai vrea sa stii ce e cu steguletele care flutura pe culmile Himalayei? Cine a fost Buddha si de ce se vorbeste atata despre el?

Te-ai intrebat vreodata de ce zambeste Dalai Lama mereu? Ai vrea sa stii ce e cu steguletele care flutura pe culmile Himalayei? Cine a fost Buddha si de ce se vorbeste atata despre el? Ce legatura are budismul tibetan cu timpurile in care traim? Ce inseamna "karma", "dharma", "nirvana", "samsara", "bodhisattva", "heart sutra", "lama", "prajna", "rinpoche", "sangha", "guru", "punya" si ce relevanta au pentru viata mea? Unde si cum pot sa gasesc un maestru? Cum aduc spiritualitatea in viata de zi cu zi? Ce este budismul: religie, filosofie sau psihologie? De ce se vorbeste atata in budism despre atasament, minte, fericire, suferinta si meditatie?

Daca doriti sa aflati raspunsurile la intrebarile de mai sus si sa patrundeti tainele acestei minunate cai spirituale va invitam la PRIMUL PROGRAM INTEGRAT DEDICAT STUDIULUI BUDISMULUI TIBETAN, coordonat de Maestrul GONSAR RINPOCHE (discipolul si urmasul spiritual al Maestrului GESHE RABTEN)

In perioada mai - noiembrie 2011, organizam impreuna cu Centrul de Inalte Studii Tibetane "Rabten Choeling" din Elvetia si sub indrumarea Maestrului Tibetan GONSAR TULKU RINPOCHE, discipolul si urmasul spiritual al Maestrului GESHE RABTEN, primul program integrat dedicat budismului tibetan. Prelegerile vor fi sustinute de catre insusi Gonsar Tulku Rinpoche si alti calugari cu practica indelungata a acestei traditii.
Va invitam la Centru pentru 10 zile de PRELEGERI si PRACTICA MEDITATIVA, grupate in 4 module, desfasurate de vineri pana duminica, in lunile mai, septembrie, octombrie si noiembrie 2011.

PRIMUL MODUL va fi condus de Venerabilul JAMPA LUNGTOG
27 - 29 MAI 2011

CALUGAR BUDIST DE PESTE 30 DE ANI, Venerabilul JAMPA LUNGTOG este un fin cunoscator al limbii tibetane, fiind traducatorul Sanctitatii Sale DALAI LAMA pe parcursul primelor vizite ale acestuia in Elvetia si Austria. Ulterior a fost translatorul Venerabilului Geshe Rabten Rinpoche si actualmente este traducatorul si unul dintre discipolii apropiati ai Maestrului Gonsar Tulku Rinpoche. In paralel, Venerabilul Jampa Lungtog are o sustinuta activitate de promovare a invataturilor budismului Mahayana in intreaga Europa. De asemenea, Venerabilul JAMPA LUNGTOG este unul dintre primii discipoli occidentali ai Venerabilului GESHE RABTEN RINPOCHE si al altor maestrii importanti ai timpurilor noastre, precum GONSAR TULKU RINPOCHE si Sanctitatea Sa DALAI LAMA al XIV-lea.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Mai 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.