Setari Cookie-uri

Expozitia Anuala a Designerilor Floristi

Sub Inaltul Patronaj al Majestatii Sale Regina ANA a Romaniei, Carol Parc Hotel si Cupcake PR&Events organizeaza in perioada 20-22 mai Expozitia Anuala a Designerilor Floristi "BEST FLOWER 2011".

Designerii si creatorii de moda vor fi si ei parte integranta a evenimentului, acestia expunand lucrari care interpreteaza tema FLORALA in maniera proprie. Vor putea fi admirate creatii semnate de Rita Muresan, Catalin Botezatu, Mirela Diaconu, Kinga Varga, Clara Rotescu, LKIT, Snobbish Breakfast.

Continuand traditia colaborarii cu celebrul atelier de creatie si design floral LIFE 3, anul acesta este invitat sa fie Presedintele Juriului – Per Benjamin, maestru florist scandinav, multipremiat campion international si apreciat membru in juriile de specialitate. Acesta va sustine pentru prima oara in Romania o prelegere in cadrul BEST FLOWER pe 21 Mai, incepand cu ora 11:00: „The NATURAL COLOUR SYSTEM according to PER BENJAMIN”, despre celebrul sau COLOUR SYSTEM, care i-a adus reputatia si recunoasterea internationala. Alaturi de el vor fi membri ai juriului: Andreea Esca, Rebecca Walter, Dana Savuica, Prof. Dan Vucicovici (Catedra Cromatica-Forma-Design a Universitatii de Arhitectura Ion Mincu din Bucuresti), Sylvia Schlie Petre (proprietara Carol Parc Hotel) si Teofil Molcut (FLORIST’S ONLY).

PER BENJAMIN
s-a nascut la Stockholm in 1970 si incepe sa lucreze cu florile de la 18 ani. A participat la numeroase competitii nationale si internationale si a castigat peste 10 medalii. Din 1997 este profesor la Academia Florala din Stockholm, iar din 1998 a infiintat compania Benjamins Botaniska. Jurizeaza concursuri internationale, ajungand in diferite parti ale lumii: Japonia, Australia, SUA, Brazilia, Mexic, China, India, Singapore etc. Alaturi de maestrii floristi Tomas de Bruyne (presedintele juriului la precedenta editie BEST FLOWER 2011) si Max Van Der Sluis infiinteaza celebra companie Life 3. Publica articole si carti si este creatorul celebrului Natural Colour System, care i-a adus reputatia si celebritatea internationala.

Elementul de noutate al evenimentului este reprezentat de sectiunea HOBBY, in cadrul careia amatorii si pasionatii de design floral vor putea participa cu creatii proprii in expozitie. Vor expune in sectiunea HOBBY: Sanda Lazur, Stefania Mircea, Daniela Soros, Andreea Minuta, Liliana Ionica, Mihaela Gunta, Carmen Lazar, Doinita Culea, Manuela Oancea, Andreea Brinzoiu.

Tot pentru prima data, designerii participanti vor putea juriza lucrarile colegilor lor sau ai amatorilor din sectiunea Hobby, urmand ca lucrarea castigatoare sa primeasca PREMIUL SPECIAL AL DESIGNERILOR FLORISTI. Dorim ca aceasta distinctie sa devina la fel de ravnita de catre profesionistii din domeniu cum se intampla si cu Premiul Juriului BEST FLOWER.

Expozitia va fi deschisa gratuit publicului in zilele de 21 si 22 mai, intre orele 10:00 si 20:00. Duminica, 22 mai, incepand cu ora 11:00, se va putea participa la un Atelier de Design Floral.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Mai 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.