Setari Cookie-uri

Designeri romani de top isi prezinta creatiile in scop caritabil

Cei mai importanti designerii din Romania isi vor expune colectiile la un eveniment de strangere de fonduri pentru copiii cu boli nevindecabile ingrijiti de Hospice Casa Sperantei.

Cei mai importanti designeri din Romania isi vor expune colectiile la un eveniment de strangere de fonduri pentru copiii cu boli nevindecabile ingrijiti de Hospice Casa Sperantei. Ne bucuram sa ii avem alaturi pe: Silvia Serban, Wilhelmina Arz, Corina Vladescu, Stephan Pelger, Mihaela Glavan, Thea Haimovitz, Cosmina Englizian, Diana Antohi, Iulia Dima si Edita Lupea.

Edelweiss Fashion Show va avea loc marti, 31 mai, ora 19:00, la Athenee Palace Hilton si va avea ca oaspete de onoare al evenimentului pe Printesa Marina Sturdza, alaturi de alti invitati de marca, celebritati si ambasadori.

Seara va debuta cu o receptie de sampanie si canape urmata de o expozitie speciala de fotografie de moda, prin bunavointa Art Yourself va fi expusa pe durata evenimentului: Valentin Calinescu, Cristian Crisbasan si Cornel Lazia.

Sampania si canape vor fi urmate de o prezentare de moda si o receptie cu mancare si vin sponsorizat de Vinurile Corcova, iar Ellie White (fosta cantareata DJ Project) va sustine un spectacol special.

Fiecare oaspete va primi cadouri de curtoazie fantastice oferite de Kika, Yves Rocher si Beautik Haute Parfumerie.

Nu ratati aceasta seara plina de farmec si cumparati biletele in avans. Costul unui bilet este de 50 euro/persoana, si vor fi donati catre Hospice Casa Sperantei.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Mai 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.