Incepe castingul pentru Elite Model Look

Incepe castingul pentru Elite Model Look

Agentia FACE2FACE MODEL MANAGEMENT organizeaza in incinta AFI Palace Cotroceni, in perioada 1-3 iulie 2011, intre orele 12:00-21:00, casting pentru finala nationala a celui mai prestigios concurs de modele din lume: SCHWARZKOPF ELITE MODEL LOOK ROMANIA 2011.

Agentia FACE2FACE MODEL MANAGEMENT organizeaza in incinta AFI Palace Cotroceni, in perioada 1-3 iulie 2011, intre orele 12:00-21:00, casting pentru finala nationala a celui mai prestigios concurs de modele din lume: SCHWARZKOPF ELITE MODEL LOOK ROMANIA 2011. Retail jobs

ELITE MODEL LOOK este concursul care a descoperit si a lansat, incepand cu anul 1972, Top Modelele lumii: Cindy Crawford, Stephanie Seymour, Tatjana Patitz, Cameron Diaz si multe altele.

ELITE MODEL LOOK ofera tinerelor oportunitatea de a-si implini visul de a deveni top modele in cadrul celei mai importante retele de agentii de modele din lume! In fiecare an, in peste 65 de tari, agentiile oficiale, atent alese de Elite World, organizeaza selectii nationale in care iau parte peste 650.000 de participante. Finala internationala este considerata evenimentul anului, eveniment glamorous si de high fashion, atragand atentia intregii lumi si presei din toata lumea.

La preselectie pot participa tinerele cu varste cuprinse intre 14 si 22 ani, cu inaltimea intre 1,72- 1,80 m si care cunosc cel putin o limba straina. Experienta in modelling nu este o conditie necesara. Juriul, format din celebritati si specialisti in domeniu, va puncta frumusetea, inteligenta, spontaneitatea, stilul si personalitatea fiecarei candidate.

Dupa Bucuresti, castingurile SCHWARZKOPF ELITE MODEL LOOK ROMANIA 2011 se vor indrepta spre: Timisoara (7 iulie - 10 iulie), Costinesti (5 aug - 7 aug si 12 aug-14 aug), Iasi ( 9 sept- 11 sept), Cluj-Napoca (16 sept – 18 sept).

Finala nationala
va avea loc la inceputul lunii octombrie in Bucuresti si va desemna reprezentanta Romaniei la finala mondiala ELITE MODEL LOOK, care se va desfasura in ASIA. Finala este dotata cu premii in valoare totala de peste 325,000 USD.

www.elitemodellookromania.com

Vizionare placuta


Kudika
30 Iunie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri