Valori noi, constiinte noi - din ce in ce mai mult, oamenii se indreapta spre satisfacerea nevoilor personale. Stilul de viata se transforma acum, fiecare vrea sa se elibereze de stres, cu totii dorim o viata mai linistita, mai sanatoasa si mai stabila.

Se naste un nou tip de consumator, membrii acestui grup doresc sa se bucure de viata din plin. Chiar daca nu lasa luxul deoparte, doresc sa traiasca in plina armonie cu natura. Se pare ca mediul inconjurator si luxul pot sa mearga mana in mana; nu se mai exclud.

Ca multe alte trenduri si acesta vine din Statele Unite si este sustinut de multe celebritati, printre care Madonna, Julia Roberts si Cameron Diaz.

Bazandu-se pe acest trend, laboratoarelele Babor au dezvoltat o gama exceptionala, organica care imbina toate cerintele clientilor orientati sper acest nou stil de viata. Aceste persoane ataseaza valoare naturaletii si au o atitudine plina de respect fata de mediul inconjurator. Acest stil este denumit Green Glamour (stilul verde).

BABORGANIC - IN TOTALITATE ORGANIC!

Baborganic este o gama realizata cu ingredienti activi organici, pentru fata si corp.

Ofera solutii individuale pentru toate tipurile de ten si probleme ale acestuia.

Aceasta gama 100% naturala, isi trage puterea din ingredienti activi organici, extremi de puri si necontaminati. Baborganic improspateaza si revitalizeaza tenul, stimuleaza regenerarea celulara, echilibreaza puterea naturala de regenerare a pielii si confera tenului sanatate, prospetime si stralucire; tenul isi recapata aspectul tanar.




Aroma baborganic


Aroma baborganic nu este un parfum in sensul conventional. Este dezvoltat dintr-o baza naturala, pura; aroma naturala a primit aprobarea Ecocert, organizatie franceza de certificare. Aroma confera prospetime si puritate datorita notei de varf de portocala, coriandru si lamaie. Nota de mijloc este bazata pe accente florale de trandafir, camelie, violete si mimoza. Nota de baza este data de arome de vanilie si cedru.

Tratamentele Baborganic
100% desfatare intr-un mediu perfect natural!

Pentru a pune in evidenta puritatea ingredientilor activi din Alpi, Babor ofera o experienta exceptionala printr-un tratament ce reflecta puritatea, energia si claritatea muntilor. Lasa magia muntilor sa se topeasca pe pielea clientilor tai: consistente fine, fulgi delicati, tratamente delicate cu cristale din munti! Invelita intr-o lenjerie naturala, clienta va renaste, iar tenul ei va straluci!

Tratamentele nu numai ca stimuleaza, dar si armonizeaza energiile corpului. In timp ce tensiunea scade, iar clienta se elibereaza de stresul cotidian, aceasta isi va gasi armonia interioara.

Spa Around The World
BABOR SCEN TAO: Secretul Asiei pentru o piele frumoasa

Secretul pielii frumoase a fost descoperit cu mult timp in urma in Asia – ingredienti activi naturali pentru infrumusetare combinati cu filozofia de viata a estului sunt sursele echilibrului dintre corp si suflet. Inspirat din filozofia de frumusete a Asiei, Babor a dezvoltat o noua gama BABOR SCEN TAO. Aceasta gama completa de produse naturiste si ingrediente din plante, se bazeaza pe cele mai noi descoperiri stiintifice. Bazate pe tehnicile de masaj ale estului, tratamentele speciale te transpun in Asia, cel mai mare continent si cel mai divers.




O caracteristica speciala a gamei wellness BABOR SCEN TAO este aroma unica – proaspata si energica, asigura un sentiment unic de stare de bine. In momentul in care echipa de specialisti Babor au inceput sa dezvolte noua gama, acestia au realizat numeroase teste de aromaterapie pentru a pune in evidenta faptul ca anumite arome afecteaza atat spiritul cat corpul. Sistemul anti-stres este de asemenea un complex de baza al produselor BABOR SCEN TAO –creste rezistenta pielii; aceasta este protejata de radicalii liberi datorita extractelor din plante asiatice ca ceai verde, ginkgo biloba si ginseng; regenerarea pileii este stimulata, iar nivelul de hidratare al pileii este reglat.

BABOR SHI TAO, este un tratament pentru relaxare holistica a pielii si a simturilor care degaja un sentiment special de stare de bine. Dezvoltat de experti din Asia, acest tratament este bazat pe tehnici traditionale de masaj utilizate in aceste parti. Tehnica de masaj Shiatsu, in special, joaca un rol important in tratamentul SHI TAO. Uleiul cald si pietrele vulcanice de diferite marimi, incalzite, plasate pe diferite parti ale corpului calmeaza si relaxeaza muschii in profunzime.


KHANYA ENERGY BALANCE: O calatorie misterioasa in Africa

Africa – un continent fascinant unde natura nu se termina niciodata si bogatia florei si a faunei iti taie rasuflarea, printr-o paleta de culori si culturi, obiceiuri si habitate diverse. Locuitorii nativi ai Africii cat si alte cateva grupuri inca traiesc in perfecta armonie cu natura si folosesc remedii naturiste de vindecare.

Leaganul Umanitatii

KHANYA ENERGY BALANCE pune in valoare trei elemente diferite, de baza ale Africii si contribuie la calatoria mistica, misterioasa in “Leaganul Umanitatii”:aproape de natura, misticism si originalitate.
Elemente naturale ca lava pietrificata, calcit si cuart roz trezesc si armonizeaza energiile vitale. Maracas, diverse forme de lemn sunt folosite in armonie ca elemente de masaj, ce amintesc de ritualuri si dansuri originale. Tehnici speciale de aplicare a mastilor exfoliante ce reintineresc tenul perfect. Aceste sunt in armonie perfecta cu vechile rituri estetice si cosmetice ale africanilor-astfel experimentezi exotismul si misticismul Africii.




In KHANYA ENERGY BALANCE, puritatea continentului si autenticitatea acestuia sunt reflectate prin utilizarea celei mai fine saruri marine. Ca tratament esential de purificare si curatare, sarea de mare simbolizeaza sanatate, stare de bine, viata.

Legatura cu natura rezulta de altfel din esentele produselor. In timp ce tratamentele activeaza energiile vitale, armonizandu-le, nepretuitul ulei de Marula si activii din extractele din plante de ceai echilibreaza functiile naturale de protectie ale pielii si ajuta la mentinerea vitalitatii proaspat castigata si a elasticitatii.

Experimenteaza Africa acasa

Gelul pentru dus KHANYA OF AFRIKA REVITALIZING SHOWER GEL relaxeaza si hraneste pielea cu aloe vera. Extractele din plante de ceai ajuta la hidratarea in profunzime si stimuleaza mecanismul de aparare al pielii, luptand impotriva radicalilor liberi.

Lotiunea de corp KHANYA OF AFRIKA REVITALIZING BODY LOTION este ideala pentru o piele ce are nevoie de finete si hidratare. Pretiosul ulei african realizat din seminte de Marula regenereaza bariera naturala de protectie a pileii, extractele de ceai actioneaza hidratand in profunzime, uleiurile naturale din nuci de Macadamia si migdale hranesc pielea aceasta devenind neteda si catifelata. Aloe vera netezeste pielea aducand un aport de hidratare, accelereaza procesul de regenerare.




KHANYA OF AFRIKA REVITALIZING BODY SUGAR PEELING OIL garanteaza o piele matasoasa, neteda. Uleiul de corp cu peeling bazat pe ulei de Marula si extracte din ceai se foloseste o data pe saptamana, la dus. Se maseaza usor apoi se clateste. Prin peeling cristalele de zahar actioneaza ca o masca exfolianta, iar uleiul de Jojoba protejeaza pielea uscata, hidratand-o.

BABOR SHADIVA of India: subconstienta subcontinentului

O tornada de culoare, arome exotice si temple seducatoare – disciplina Ayurveda cu uleiurile de masaj, sunt caracteristicile acestui subcontinent indian – India. BABOR SHADIVA of India by BABOR Cosmetics aduce senzatiile subcontinentului din laborator la tine acasa. Ingrediente specific indiene ca extractele de neem- planta medicinala si ginger lily fac SHADIVA of Indiagama ideal pentru stimularea simturilor prin arome indiene.

Cunoscut pentru agentii sai activi, ginger lily este un elixir de frumusete. Datorita concentratiei ridicate de uleiuri continute de radacina acestei plante, rezistenta pielii la stres este intarita, astfel pielea este mult mai putin sensibila la factorii daunatori ai mediului inconjurator. Proprietatile extraordinare de vindecare ale arborelui de neem sunt folosite de mii de ani. BABOR Cosmetics foloseste acesti agenti importanti din semintele de neem si din frunzele acestui arbore in SHADIVA of India – proprietatiile neem-ului fortifica structura pielii si ajuta la eliminarea iritatiilor si a impuritatilor.




Combinatia de gel si ulei pentru dus, SHADIVA of India BALANCING SHOWER OIL contine uleiuri indiene atent selectionate care hranesc pielea in timpul dusului. Filmul lipidic ce se formeaza in timpul dusului se pastreaza pe durata intregii zile, detensionand pielea si prevenind pierderea hidratarii. SHADIVA of India BALANCING SALT OIL PEELING indeparteaza celulele moarte. Acest peeling intensiv contine saruri minerale pure direct din Himalaya, ce improspateaza si revitalizeaza pielea obosita. Combinatia de uleiuri indiene iti echilibreaza nivelul de hidratare al pielii si confera o senzatie de catifelare. Lotiunea de corp SHADIVA of India BALANCING BODY LOTION revitalizeaza functiile pielii prin ingredienti activi din neem si ginegr lily, lasand pielea intens hidratata, nivelul natural de hranire al pielii fiind echilibrat: piele fina ca matasea.

Va asteptam la World Class sa experimentati senzatii unice!

Editor: Denisa Caciulan, B fresh magazine

  • Kudika

    Bianca Patrichi a fost eliminată de la Survivor! Regretele...

  • Maria Crisan

    Holy Molly face magie pe ringul de dans cu piesa Favorite Song

  • Kudika

    Feli lansează 'Ne iubim', un vals cu iubirea până la sfârșitul vieții

  • Kudika

    Aplicația EXTASY: Românii merg până la 50 de km distanță față de...

  • Kudika

    elmiplant revoluționează îngrijirea tenului cu noua gamă Hydro X Cell

  • Vladimir

    Cromoterapie: Descifreaza tainele culorilor si modul in care iti...