Zilnic, tine cont de Bioritm!

Zilnic, tine cont de Bioritm!

Sectiunea Horoscop iti pune la dispozitie un nou modul de Bioritm. Acesta poate deveni cel mai bun prieten al tau daca il vei folosi ca pe un instrument zilnic.

Sectiunea Horoscop iti pune la dispozitie un nou modul: Bioritm. Acesta poate deveni cel mai bun prieten al tau daca il vei folosi ca pe un instrument zilnic. Tot ce trebuie sa faci este sa te loghezi in contul tau de Kudika (daca nu ai unul, te poti inregistra aici) si sa specifici data nasterii tale.

In teoria bioritmurilor, viata ta consta din cicluri care se repeta, toate pornind de la momentul in care te-ai nascut. Aceste ritmuri sunt previzibile si pot fi intuite in momentele lor de maxim si de minim pentru ca tu sa poti folosi asta in avantajul tau. Astfel ca starea ta de sanatate e reglata de bioritmul fizic, capacitatea intelectuala e influentata de bioritmul intelectual, iar starea de spirit si fericirea depind de bioritmul emotional.

Modulul Bioritm de pe Kudika iti genereaza un grafic personalizat care indica pozitia actuala a bioritmurilor si procentajele pe care le inregistrezi in ziua respectiva. Pentru fiecare aspect al vietii tale, vei primi o scurta descriere care iti va indica nivelul de energie. Tine cont de bioritm si vei putea evita zilele in care nu-ti iese nimic, dar mai ales vei stii sa profiti din plin de cele in care esti in forma perfecta.

Vizionare placuta


Kudika
18 August 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri