Setari Cookie-uri

Kudi-Interviu: DJ OLiX de la Kiss FM

A debutat in lumea radioului in urma cu 11 ani si profesia pe care si-a ales-o ii ofera o satisfactie foarte mare. DJ OLiX de la Kiss FM ne-a oferit cateva detalii despre viata si cariera sa intr-un scurt interviu:

A debutat in lumea radioului in urma cu 11 ani si profesia pe care si-a ales-o ii ofera o satisfactie foarte mare. DJ OLiX de la Kiss FM ne-a oferit cateva detalii despre viata si cariera sa intr-un scurt interviu:

1. Ce profesie ai fi imbratisat daca nu ai fost DJ?

OLiX: As fi fost cu singuranta IT-st, adica as fi reparat calculatoarele oamenilor. Sunt fan calculatoare inca din clasa a doua, iar facultatea pe care am terminat-o este chiar una de informatica. Culmea e ca, in radio, pe langa meseria de DJ o practic si pe cea de It-st, eu fiind cel responsabil de calculatoarele din emisiile Kiss FM/Magic FM/Rock FM.

2. Care-i satisfactia cea mai mare pe care ti-o ofera meseria ta?


Munca alaturi de colegii extraordinari de la Kiss FM imi ofera cea mai mare satisfactie profesionala. Suntem cea mai buna echipa de radio din Romania si ascultatorii ne arata acest lucru in fiecare zi. Am satisfactii profesionale foarte mari si atunci cand ma intalnesc cu publicul nostru la Costinesti, la SummerKiss. Acum suntem pentru al treilea an aici, la mare, si imi face o mare placere sa ma intalnesc cu ascultatorii Kiss FM.

3. Ti-ar placea sa mixezi muzica in cluburi?

Sunt DJ sapte zile din sapte. Mixez in cluburi in fiecare week-end. Impreuna cu Dan Fintescu, avem emisiunea Partydul Kiss FM, care se transmite sambata noapte live pe Kiss FM, iar pentru cei din club asta inseamna patru ore de show total cu mine la butoane si cu Dan Fintescu la microfon.

4. Ce sfat ai primit prima data cand te-ai asezat in fata microfonului de la radio?

Colegii care mi-au fost alaturi la prima mea emisie mi-au spus sa fiu cat mai natural si sa nu ma gandesc ca sunt ascultat in acel moment de cateva milioane de oameni. Recunosc ca m-am balbait putin atunci, dar am tot exersat si a fost bine.

5. Cat de repede te-ai acomodat in echipa Kiss FM?

In echipa Kiss FM m-am acomodat foarte repede, mai ales ca, pana sa fiu DJ, am fost tot It-ist in radio si deja ii cunosteam pe toti. Cand am intrat prima data in studio ca sa vorbesc la microfon si nu sa repar un calculator a fost o senzatie foarte placuta si le multumesc pe aceasta cale colegilor care mi-au fost aproape.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 August 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.