Setari Cookie-uri

Kudi-Interviu: DJ OLiX de la Kiss FM

A debutat in lumea radioului in urma cu 11 ani si profesia pe care si-a ales-o ii ofera o satisfactie foarte mare. DJ OLiX de la Kiss FM ne-a oferit cateva detalii despre viata si cariera sa intr-un scurt interviu:


6. Exista vreun DJ strain pe care il apreciezi in mod deosebit pentru munca sa?

Ii apreciez foarte mult pe toti artistii straini care sunt foarte sus in topuri, dar care nu au uitat de unde au plecat si care au ramas la fel de modesti ca la inceput. Ii pot enumera aici pe Tiesto, Armin Van Buuren, Bob Sinclar si mai sunt multi altii.

7. Ce parere ai despre muzica romaneasca?

Muzica romaneasca, in acest moment, merge intr-o directie foarte buna. Foarte multa muzica romaneasca se asculta in strainatate, iar strainii se inspira de la noi. Ii apreciez aici foarte mult pe cei care au gasiti reteta succesului si au reusit sa se tina de ea, iar cei care incearca sa faca piese care sa sune “ca afara” ar trebui sa se gandeasca mai bine. Cei de afara vor de la noi muzica originala, nu vor piese “ca la ei”.

8. Ne faci un top 3 al pieselor pe care le-ai asculta zi si noapte?

Cred ca sunt printre putinii oameni care nu au filme preferate, carti preferate sau piese preferate din categoria “all time”. Se intampla sa fie piese care sa imi placa foarte mult timp de o saptamana sau doua si apoi apar altele si tot asa. Si totusi, uite un top 3 cu piese care imi plac foarte mult in momentul asta:

1. Bruno Mars – Lazy Song

2. Maximilian feat. MefX – Sophie

3. Deepside Deejays – Never Be Alone

9. Esti superstitios?

Deloc. Chiar imi place sa rad de prietenii mei care sunt superstitiosi. Mi se par foarte haiosi cand se sperie de o pisica neagra care le trece prin fata sau cand nu se mai intorc in casa daca si-au uitat ceva, pentru ca, cica, e ghinion sa te intorci.

10. Ce inseamna pentru tine o zi perfecta?


O zi perfecta incepe de dimineata (ceea ce rar se intampla in cazul meu), mic dejun sanatos si apoi job-ul de la radio, iar dupa radio o iesire in oras cu iubita, prietenii sau poate un film bun la cinema. O zi perfecta se incheie atunci cand ma intind fericit seara in pat si zambesc gandindu-ma ca totul a mers perfect. Perfect?

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 August 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.