Setari Cookie-uri

Top 5 vedete urate dar cu lipici

Nu sunt frumoase si nici nu se gasesc in topul celor mai spectaculoase vedete, insa au carisma si ne-au cucerit inimile. Cine sunt aceste staruri? Afla raspunsul in continuare:

Nu sunt frumoase si nici nu se gasesc in topul celor mai spectaculoase vedete, insa au carisma si ne-au cucerit inimile. Cine sunt aceste staruri? Afla raspunsul in continuare:

5. Lady Gaga

Zic sa fim realiste. Cele care sunt fan Lady Gaga ar trebui sa lase deoparte respectul pentru putin timp si sa analizeze o fotografie cu vedeta. Fiti sincere, nu-i asa ca seamana cu un barbat? Chiar daca are o infatisare usor masculina, asta nu a determinat-o sa renunte la visul sau de a fi cunoscuta pe plan profesional. Iar noi o apreciem pentru asta, o urmarim pe Twitter, ii vizualizam videoclipurile si ii dam like pe Facebook.

4. Cher

Cher, o artista adevarata. Ce-i drept, nu prea frumoasa. Cantareata a stiut intotdeauna ca nu fata este principalul atuu, asa ca s-a hotarat sa isi scoata in evidenta corpul. Cum? Prin tinute cat mai sexy si provocatoare. Vedeta ne-a demonstrat ca poate poate intoarce timpul si, in urma cu ceva timp, a purtat intr-un concert ACEL outfit care a consacrat-o. [vezi foto aici]

3. Sarah Jessica Parker

O fi ea mare fashionista, dar in ceea ce priveste aspectul fizic, trebuie sa recunoastem…actrita nu se numara printre cele mai frumoase vedete. Insa acest lucru nu ne-a schimbat parerea, ci din contra, parca fata aceea ovala si ochii apropiati o fac sa fie speciala. Rolul lui Carrie Bradshaw i s-a potrivit de minune, fiind urmarita de milioane de “prietene”, care zambeau alaturi de ea cand era fericita sau erau triste in momentele ei dificile.

2. Steven Tyler

Este vorba despre solistul trupei Aerosmith. Chiar daca are un aspect nu tocmai placut, Tyler a furat inimile milioanelor de fane in perioada tineretii. Stilul sau unic de a fi, de a petrece, de a isi incanta admiratorii l-au transformat in unul dintre cei mai apreciati solisti ai unei trupe. Cantaretul nu si-a ascuns niciodata latura salbatica, preferand sa puna cartile pe masa. Asa ca, la un eveniment monden, in fata tuturor paparazzilor, acesta si-a sarutat fiica pe buze fara nicio teama ca ar putea fi interpretat gresit. [vezi foto aici]

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Septembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.