Setari Cookie-uri

SlutWalk Bucuresti - Marsul Panaramelor

Stim ca zilnic iti trec prin fata ochilor zeci sau sute de stiri, evenimente sau subiecte, care te intereseaza ori nu prea. De aceea, noi te asteptam la marsul nostru fie in timpul programului de munca, fie in afara lui!

6 OCTOMBRIE 2011 (JOI) , ORA 17.00 – Adunarea vis-a-vis de Tribunalul Bucuresti (fostul Junior), Bulevardul Unirii

-> ORA 18.00 – Plecare spre Piata Alba Iulia


Stim ca zilnic iti trec prin fata ochilor zeci sau sute de stiri, evenimente sau subiecte, care te intereseaza ori nu prea. De aceea, noi te asteptam la marsul nostru fie in timpul programului de munca, fie in afara lui!

Iti oferim (mai jos) strict informatiile de care ai nevoie, iar daca iti starnesc interesul ai 2 moduri de a obtine detalii:

1 – VINO LA MARS!
2 – ACCESEAZA pagina noastra de Facebook

DE CE?

Motivul 1:

In Romania are loc un viol la 4 ore, conform unor statistici ale Politiei Romane. Neoficial cazurile sunt mult mai multe, pentru ca victimele nu indraznesc sa raporteze agresiunea de teama de a fi judecate, blamate, moralizate. Iar asta ni se pare “NORMAL”!?

Motivul 2:

Agresiunea stradala este continua! Femeile sunt agresate verbal si fizic oriunde: pe strada, la metrou, acasa, la scoala, la locul de munca. Nu credem ca exista in Romania femeie care sa nu fi cunoscut acest tip de violenta.

Suntem furioase pentru ca victimele acestor agresiuni sunt invinovatite, aratate cu degetul!

Motivul 3:

Apelative precum „pitipoanca”, „lelita balcanica”, „curva”, „panarama”, „tarfa”, „pasarica”„parasuta”, „tiganca imputita”, „papusa”, „pisi” fac parte din cotidian si suntem obligate sa le suportam.

Motivul 4:

Blamarea victimei este o practica generalizata, adanc inradacinata in mintea celor mai multi romani. „Majoritatea femeilor agresate pe strada si-au provocat agresorii cu un comportament de pitipoanca si un caracter de lelita balcanica, ar trebui sa fie atente cu cine umbla si cu cine intra in vorba, nu sa dea buzna la politie ca au fost violate” – a afirmat prof. univ. dr. Tudorel Butoi, expert criminalist, intr-o declaratie oficiala la Realitatea TV in 2010.

Motivul 5:

Sunt violate femei de la 80 de ani pana la fete de 12 ani. Adica mame, surori, vecine, prietene, sotii, bunici, fiice. Acestea sunt „curvele” noastre??

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.