(P) World Class Army Boot Camp, cel mai ingenios eveniment de fitness al toamnei

Kudika
8 Noiembrie 2011

Grupul de militari a fost pregatit intens timp de cinci zile (24-28 octombrie) de catre sergentii de serviciu, fiecare antrenor avand in echipa 5 soldati din care "au scos untul" in regiunea Downtown sau in afara ei.

proba de inotCompetitia finala a unit elementele reale din “viata de armata” aplicate in zona de fitness, starnind hohote de ras. Probele au fost foarte variate, atat de echipa cat si individuale: “saving Willie”- proba de echipa la piscina , “building the safe house”- echipele au trebuit sa –si construiasca in timp record o casa din steppere, Forest Gump’s family – membrii echipelor au trebuit sa se care unii pe altii, de la un punct la un altul, in timp record. Probele individuale au presupus fuga de la Marriott la Downtown, caratul unor greutati ¼ din masa corporala, probe de flotari si genuflexiuni, si cursa de obstacole, in urma careia s-a ales castigatorul final. Nu sunt de omis nici mesele cu specific militaresc servite in echipa: telemea de vaci si ciorba de fasole.

Referitor la victoria lui in echipa, dar si la probele individuale castigate de membrii echipei sale, Sergent Grosu Catalin a mentionat: “in saptamana de pregatire am incercat sa facem cat mai multe antrenamente de forta, viteza si forta in regim de rezistenta pentru a putea obtine timpi cat mai buni in concurs. Pe langa o pregatire fizica intensa am avut si o strategie buna in modul de abordare a probelor. Toate acestea, alaturi de o echipa aleasa foarte bine, au facut sa castigam toate premiile! “

Castigatorul antrenamentului la World Class Stockholm este Vladimir Draghia - 26 de ani, inotator de performanta.

“Implicarea si devotamentul sergentilor, rezultatele soldatilor, comunicarea in echipa, atmosfera reala de tabara, au transformat Army Boot Camp in cel mai atractiv eveniment al anului. Feedback-ul pozitiv al membrilor nostri, atat participanti cat si cei care pur si simplu ne-au urmarit, ne-au confirmat faptul ca extinderea evenimentului la nivel national si de ce nu international este o idee foarte buna!” a declarat Peter Ambjorn, club manager World Class Downtown.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri