Setari Cookie-uri

Advertorial (P)Meseria - aptitudine sau vointa

De cele mai multe ori copilul manifesta o anumita inclinatie, un talent, o aptitudine, apoi se indragosteste de meseria care i-ar pune in valoare acest talent si i-ar permite zi de zi sa-si foloseasca aceasta aptitudine si sa o perfectioneze.

Rolul parintilor este in acest caz acela de a-l ajuta pe copil sa isi descopere abilitatile si talentele, sa descopere ceea ce ii place sa faca si sa-l incurajeze in activitatea respectiva. De asemenea, trebuie cultivate atat aptitudinile, cat si vointa, inca de la o varsta frageda, pentru ca acestea sunt esentiale in viata adultului si sunt mult mai greu de dobandit la maturitate.

Toate acestea se construiesc in timp si se lucreaza “cu materialul clientului” cum se spune, ceea ce inseamna ca ceea ce e potrivit pentru un copil se poate dovedi complet inadecvat in cazul altuia. De aceea, este foarte important sa ne cunoastem copiii, sa le dedicam atentia pentru ca anii de inceput sunt foarte importanti in dezvoltarea lor personala, dar si in formarea necesara profesiei de mai tarziu.

Pe langa sprijinul moral putem sa le oferim si un sprijin mai concret, financiar. Este vorba despre renta Magister de la BCR Asigurari de Viata care iti permite sa economisesti de azi pentru viitorul de maine al copilului tau.

Suma pe care o stabilesti acum ii va oferi copilului tau sansa sa aiba un viitor plin de PERSPECTIVE. El va decide la varsta maturitatii cum va folosi banii, daca vrea sa ii investeasca in continuarea studiilor sau intr-o initiativa antreprenoriala proprie. Alege renta Magister si ofera-i un viitor mai sigur!

Urmareste in continuare 50 de povesti de succes si convinge-te de importanta unui viitor plin de perspective! Informeaza-te, implica-te, actioneaza!







Kudika
7 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.