Cu ajutorul DermoPURIFYER, o gama dermatologica special creata pentru a lupta impotriva acneei, Eucerin, expertul mondial in stiinta pentru sanatatea si frumusetea pielii, te ajuta sa lupti impotriva celor 4 factori care determina aparitia acneei

Si tocmai de aceea, in prezent, acneea reprezinta una dintre cele mai frecvente afectiuni dermatologice la nivel mondial: peste 80% dintre adolescenti si pana la 40% dintre femei sufera de acnee sau de episoade acneice ocazionale.

Cu ajutorul DermoPURIFYER, o gama dermatologica special creata pentru a lupta impotriva acneei, Eucerin, expertul mondial in stiinta pentru sanatatea si frumusetea pielii, te ajuta sa lupti impotriva celor 4 factori care determina aparitia acneei:
- excesul de sebum
- formarea cosurilor
- dezvoltarea necontrolata a bacteriilor
- inflamatiile
gama Eucerin DermoPURIFYER

Urmeaza cei trei pasi esentiali in ingrijirea tenului si nu vei mai avea motive sa petreci ore intregi in fata oglinzii:

1. Curatarea fetei!

DermoPurifyer Gel de curatare Reprezinta pasul numarul unu in cadrul oricarui ritual de ingrijire zilnica. Gelul de curatare Eucerin DermoPURIFYER asigura o curatare eficienta, indeparteaza machiajul si excesul de sebum. Are efect antibacterian, actioneaza impotriva comedoanelor si are o formula fara sapun, cu 6% Ampho-Tensides, ceea ce asigura curatarea delicata si in profunzime a tenului. Produsul este compatibil si cu tratamentele dermatologice anti-acnee.

Pentru curatare, mai poti opta pentru lotiunea tonica Eucerin DermoPURIFYER sau pentru scrubul Eucerin DermoPURIFYER din aceeasi gama.

2. Hidratarea tenului reprezinta o etapa la fel de importanta in tratamentul anti-acnee.

DermoPurifyer Crema de zi hidratanta matifianta Tenul acneic necesita un produs de hidratare adaptat nevoilor specifice, iar crema de zi hidratanta si matifianta din gama DermoPURIFYER a fost conceputa special pentru acest tip de ten. Aceasta are o textura usoara, avand un triplu-rol: antiinflamator, regulator de sebum si antibacterian. Formula unica include Licohalcone A (cu functie antiinflamatoare), Decandiol (cu functie antibacteriana) si L-Carnitina (pentru reglarea secretiei de sebum). Produsul nu are miros si ulei, se absoarbe rapid in piele, fiind o baza de machiaj excelenta si actionand eficient asupra petelor pielii. Dupa o utilizare regulata, pielea este matifiata si capata un aspect rafinat si sanatos.

Pentru ingrijire, mai poti opta pentru crema de zi Eucerin DermoPURIFYER sau crema de noapte din aceeasi gama.

DermoPurifyer Serum concentrat 3. Nu uita de ingrijirea complementara!

Aceasta este ultima etapa in cadrul oricarui tratament complet anti-acneic si se bazeaza pe utilizarea unui produs complementar: alege serumul concentrat Eucerin DermoPURIFYER. Aceasta se aplica inainte de crema de zi si de cea de noapte, actioneaza eficient asupra inflamatiilor si reduce semnificativ comedoanele.

Pe langa acesta, stickul corector din gama Eucerin DermoPURIFYER e ajutorul perfect care te va ajuta sa ascunzi micile imperfectiuni ale tenului.

  • Kudika

    Un nou sezon de KINOdiseea Open Air la București, între 22 august...

  • Kudika

    S-a lansat proiectul Generația HPV-free

  • Kudika

    Proiectul Generația HPV-free a implicat peste 1200 de elevi,...

  • Kudika

    Ce trebuie să știi despre contracepția locală: cât de sigure sunt...

  • Kudika

    Horoscop vară 2023: Mantra de care sufletul tău are nevoie în...

  • Vladimir

    Cromoterapie: Descifreaza tainele culorilor si modul in care iti...