Setari Cookie-uri

(P) O noua zi

De aceea, maine nu vreau sa ma trezesc obosita. Ma voi trezi cu gandul ca, printre multe altele, voi avea timp sa fac ceva pentru mine.

Ma simt obosita. De dimineata m-am trezit speriata de alarma care suna intruna si pe care butonul de Snooze nu putea sa o faca sa amuteasca. M-am imbracat, mi-am luat laptopul si am plecat. In timp ce, pe drumul spre munca, imi veneau in cap toate reclamele care promoveaza lucrurile bune: zambete perfecte, siluete armonioase, par stralucitor ca o ploaie de diamante sau energie pentru toata ziua. Da, de parca lucrurile sunt atat simple.

De ce? Pentru ca dupa munca ramane, de fapt, prea putin timp pentru zambete perfecte, silueta armonioasa sau par stralucitor. Toate acestea trebuie sa se bazeze pe niste obiceiuri sanatoase sau mici ritualuri de frumusete si pentru toate este nevoie de timp.

Odata ajunsa la birou, am cazut pe ganduri. Oare nu pot face ceva? In fond, minunile se intampla tocmai atunci cand crezi ca sunt cel mai putin probabile asa ca am inceput sa caut si am gasit. Nu orice, ci raspunsul care mi-era cel mai apropiat. Un simplu gest care se bazeaza pe aproape cel mai la indemana aliment dintre toate: laptele.


Kudika
10 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.