Indiferent de tipul de job ales, nu uita ca o tinuta care arata ca te iei in serios se potriveste in orice situatie.

Indiferent de tipul de job ales, nu uita ca o tinuta care arata ca te iei in serios se potriveste in orice situatie. O vorba ne sfatuieste: “Imbraca-te pentru jobul pe care il vrei, nu pentru cel pe care il ai”. Asadar, chiar daca ai momentan un job de junior, imbraca-te ca si cum ai avea mult mai multa experienta. Renunta la tricouri, jeansi sau pantofi sport, oricat ar fi de cool si oricat de relaxata ai vrea sa pari. Opteaza pentru o combinatie de camasa cu pantaloni sau o fusta dreapta, pana deasupra genunchiului. O rochie clasica iti va da o alura feminina, iar un imprimeu subtil, o croiala neobisnuita sau un detaliu complex vor atrage atentia. Arata-ti creativitatea prin accesorii: o pereche de pantofi colorati sau cu croiala interesanta, o curea la moda sau un inel supradimensionat vor vorbi despre personalitatea ta complexa si vor putea fi chiar subiecte de conversatie cu noile colege! Include in tinuta si o geanta simpla, dar adaptata stilului tau, in care sa incapa si noua ta agenda.

Nu uita de coafura si machiaj: un par ingrijit si un machiaj natural vor face minuni. Investeste in ingrijirea parului, in manichiura si invata sa te machiezi natural, in tonuri neutre, renuntand, desigur, la culorile puternice.

Asadar, sunt cateva reguli de baza pe care trebuie sa le urmezi. In primul rand, nu renunta la stilul tau, ci doar da-i o nota mai profesionala, care sa impuna respect inca din prima zi. Arata noilor colegi ca merita sa te cunoasca si sa te ajute sa te acomodezi cat mai repede.

New Look iti propune cateva sugestii de tinute pentru prima zi la noul job, care te vor face sa arati proaspata si interesanta, asa ca te invitam sa rasfoiesti galeria de fotografii si sa ne spui care ar fi tinuta preferata daca ai incepe de maine lucrul la un nou loc de munca. Iar pentru a fi si mai sigura pe tinuta construita, te asteptam sa devii propria stilista, combinand haine, accesorii, pantofi si posete cu ajutorul aplicatiei de pe Facebook.com/NewLookRomania!

  • Kudika

    Schwarzkopf lansează campania globală ”For Every You” și dezvăluie...

  • Carmen Ioana Olteanu

    Alin Gălățescu: Evenimentul BRÂNCUȘI-Vizionarul este o reflectare a...

  • Kudika

    Sandale cu toc mediu - perfecte pentru orice ocazie

  • Kudika

    Cum poți da părului tău o incredibilă nuanță de gloss roz?

  • Kudika

    Andreea Antonescu, ultimele pregătiri înainte de botezul micuței...

  • Vladimir

    Cromoterapie: Descifreaza tainele culorilor si modul in care iti...