Setari Cookie-uri

Povestea vorbei Zuzu

In cadrul campaniei Zuzu Challenge Day, am avut-o ca invitata in redactie pe Madalina - ea a petrecut o zi cu noi in birou, ras si am lucrat cot la cot. Am rugat-o sa ne scrie impresiile ei pentru a impartasi si cu voi aceasta experienta.

Asa a inceput si povestea Zuzu, ce devine incet incet o poveste a vorbei, cand ai oameni frumosi in jur, care te inspira si iti dau energie sa mergi mai departe.

Am aflat despre concursul Zuzu din intamplare, la recomandarea unei prietene. Am fost curioasa, tema m-a inspirat si intrebarile mi-au placut ca stil si abordare. Asa ca am luat initiativa de a participa, vrand initial sa fie un exercitiu de scriere si de gandire creativa. Insa am avut supriza, foarte placuta de altfel, de a place si altora ceea ce am scris si de a se transforma totul intr-o experienta de viata, cand, pe langa momentul de celebritate pe care multi il cautam, sa apara posibilitatea de a invata lucruri challenging si de a ma face mare.

Orice poveste incepe cu clasicul “a fost odata”; in cazul meu insa, tiparul a refuzat sa se conformeze si si-a urmat drumul propriu. Multe emotii, multa vizualizare a momentului (mi-au soptit unii ca ajuta sa proiectezi evenimentul asa cum ti-ai dori si sa lasi autosugestia sa lucreze de la sine), multa bucurie. Am adunat totul ghemotoc si le-am asezat langa suflet, pentru ca in fond, asta ma defineste.

Zuzu, ca orice poveste care se respecta, are si personaje. Un colectiv tanar si simpatic, cu idei multe mereu, dornic sa impartaseasca experiente si glume, care m-au facut sa ma simt o adevarata regina a “balului”. M-au integrat frumos in sedinte de brainstorming, mi-au relevat secretele din culise, mi-au incurajat ideile si m-au inconjurat cu multa prietenie.

Astfel, nu imi voi termina povestea vorbei Zuzu cu un punct, ci voi mai adauga alte doua, pentru a spune din tot sufletul “to be continued”.

Un articol de Madalina Tarabulea.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.