(P) Party Latino la DAnceTime: muzica live, dans, lectii de dans

Kudika
17 Noiembrie 2011

Daca vrei sa cuceresti, sa socializezi sau sa te implici in activitati noi pentru silueta ta iata ca joi, 17 noiembrie 2011, la sediul Scolii de Dans DAnceTime, incepand cu orele 20.00 si pana in jurul orelor 23.00 se da tonul la voie buna si lectii de dans cu muzica live.

Party nightDaca vrei sa cuceresti, sa socializezi sau sa te implici in activitati noi pentru silueta ta iata ca joi, 17 noiembrie 2011, la sediul Scolii de Dans DAnceTime, incepand cu orele 20.00 si pana in jurul orelor 23.00 se da tonul la voie buna si lectii de dans cu muzica live. Asa ca daca esti single sau vrei sa vii insotita si iti place socializarea si dansul si distractia, Kudika si DAnceTime.ro te invita sa te alaturi pentru cateva ore, sa dansezi si te simti bine in compania muzicii Americii Latine, cantata de Jose Fernando Mendoza Requena.

Daca inca nu stii basic steps in latino, nici o problema, instructorii Scolii de Dans DAnceTime sunt alaturi. Accesul se face pe baza de rezervare si bilet (15 sau 20 lei).

Nu uita sa-I anunti si pe prietenii tai, muzica este live si cantata de un cantaret din Peru!

DRESS CODE - casual - latino ... blugi scurti, fustite, maieu ... Kudika este acolo!

www.dancetime.ro

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Setari Cookie-uri