Setari Cookie-uri

(P) Mituri despre incaltaminte

Iata cateva dintre prejudecatile care nu ne lasa sa ne bucuram de viata si, in special, de incaltamintea care ne place:

FALS: Acum exista mai multe variante pentru ca pielea intoarsa sa arate exact ca la inceput:

A. "Spray pentru toate tipurile de piele intoarsa si nabuc" pentru incaltamintea neagra sau maron, sau incolor pentru celelalte tipuri - revitalizeaza si impregneaza impotriva prafului si a umezelii.

B. Stick de ingrijire si protectie pentru piele intoarsa si nabuc ce ingrijeste si protejeaza impotriva apei. Este ideal pentru toata incaltamintea de toate culorile si combinatiile de culori, revitalizeaza culoarea, poate fi folosit in spatii inchise, protejeaza materialul impotriva apei si pastreaza proprietatile Gore-tex.


2. Imi plac atat de mult cizmele gen ugg din textil, sunt atat de calduroase, dar ce ma fac cu apa?! O sa renunt la ele!


FALS: Nu trebuie sa renunti la ele, acum exista Stick-ul impotriva umezelii care asigura protectie impotriva apei toata ziua! Il aplici seara, lasi sa se usuce peste noapte si esti pregatita pentru o noua partida de bulgareala!


3. Mi-am patat incaltamintea de piele intoarsa si trebuie sa renunt la ea!

FALS: Spuma "Combi Foam" potrivita pentru toate tipurile de materiale scoate petele de orice fel si hraneste pielea! De asemenea scoate si petele de zapada!

Si pentru ca pe Ottershop.ro gasesti solutie pentru orice problema de curatare si intretinere a incaltamintei de orice fel, tine cont de cateva recomandari pentru modelele pretentioase:

Pentru incaltamintea sport de culoare deschisa exista Shoe Clean care scoate petele si murdaria!

Daca inchiriezi incaltaminte de bowling, clapari, patine sau vrei sa-ti improspatezi incaltamintea proprie exista acum Shoe fresh deo care dezinfecteaza in cateva minute si reimprospateaza interiorul incaltamintei!

Bocancii de munte se intretin cu Rustikal, crema care protejeaza impotriva apei si hraneste pielea grasa!

Acum esti mai aproape de adevar si te poti bucura mai mult timp de incaltamintea preferata cu o investitie minima intrucat toate aceste produse de intretinere au preturi foarte avantajoase si sunt garantate de calitatea germana marca Solitaire prezenta pe toate continentele.

Si, ca sa iti iei de-o grija cand cumperi de pe Ottershop.ro, la fiecare comanda ai un produs de intretinere cadou, la alegere. Asta da inceput de saptamana!


Kudika
22 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.