(P) Oriflame cauta make-up STAR!

Kudika
25 Noiembrie 2011

O provocare inedita pentru cei pasionati de culori, cei ce stapanesc pensula de machiaj si transforma cu maiestrie orice chip intr-unul de star!

Haideti sa vorbim despre talent, creativitate, frumusete si faima! Vreti?

Nu, nu este vorba de vreun film lansat recent sau despre star-urile de pe covorul rosu, ci mai cu seama vorbim despre tinerii talentati fara de care frumusetea n-ar exista in lumina reflectoarelor! Da, da, acei devotati artisti ai machiajelor!

Oriflame a lansat la inceputul lunii noiembrie o provocare destinata tinerilor artisti care stiu si pot sa machieze! O provocare inedita pentru cei pasionati de culori, cei ce stapanesc pensula de machiaj si transforma cu maiestrie orice chip intr-unul de star!

Pe 1 noiembrie Oriflame a dat start-ul competitiei si a lansat site-ul dedicat special artistilor.
provocarea Oriflame

Inca din prima zi un numar mare de concurenti s-au inscris pe site prezentandu-si portofoliile de machiaj si adunand sustinatori in cursa pentru “make-up STAR-ul” Oriflame.

Toti cei inscrisi concureaza cu poze ale machiajelor realizate si filmulete ale sesiunilor de make-up. Iar Oriflame desemneaza zilnic “poza zilei” pe care sustinatorii o dezbat pe Facebook sau chiar pe site pentru ca sunt puse la bataie premii reprezentand produse cosmetice profesionale!

Atmosfera devine din ce in ce mai incendiara pentru ca deja s-au inscris in competitie peste 150 de pasionati ce-si doresc neaparat sa castige job-ul ideal!

E si normal cand te gandesti ca “make-up STAR”-ul selectat se va bucura de o cariera in echipa Oriflame, va participa la traininguri de specialitate in strainatate, va aparea la TV si in reviste glossy si evident va machia in cadrul evenimentelor Oriflame.

Pana sa desemneze castigatorul, Oriflame va alege in luna decembrie 10 finalisti care vor machia LIVE in lumina reflectoarelor in fata unui juriu.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Setari Cookie-uri