(P) Physiomer Eucalipt: Apa de mare, Eucaliptul si Menta: aliatii tai in lupta contra congestiei nazale si racelii

Solutia naturala PHYSIOMER este o alternativa eficienta la medicamente vasoconstrictoare si antiseptice traditionale, fara efecte secundare: nu provoaca uscarea mucoasei nazale, nu creeaza dependenta, nici efect de recul (reaparitia congestiei nazale dupa intreruperea tratamentului).

PHYSIOMER Eucalipt este solutia 100% naturala pentru eliberarea cailor nazale, fara efecte secundare, ideala in lupta impotriva racelii. Formula sa combina actiunea decongestionanta a apei de mare cu uleiul esential de Eucalipt si extractul de Menta salbatica. Solutia naturala PHYSIOMER este o alternativa eficienta la medicamente vasoconstrictoare si antiseptice traditionale, fara efecte secundare: nu provoaca uscarea mucoasei nazale, nu creeaza dependenta, nici efect de recul (reaparitia congestiei nazale dupa intreruperea tratamentului).

PHYSIOMER este brandul Nr. 1 in Europa in eliberarea cailor nazale, conform datelor IMS din decembrie 2010.
Physiomer Eucalipt

Formula inovatoare care lupta si impotriva bacteriilor

Apa de mare hipertona lucreaza prin presiune osmotica naturala care faciliteaza eliminarea excesului de secretii din cavitatea nazala. PHYSIOMER Eucalipt lupta, in mod eficient, impotriva racelii prin 3 moduri de actiune:

• actiunea decongestionanta a apei de mare hipertone: amelioreaza imediat congestia nazala si favorizeaza eliminarea secretiilor in exces;


Kudika
2 Decembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri