Setari Cookie-uri

(P) Cadouri de sarbatori de la Sabon

Amprenta SABON o reprezinta inovatiile sale, cum ar fi sapunurile de casa vandute la kilogram, dezvoltarea unor parfumuri speciale, designul unor ambalaje unice si, desigur, atentia in a asculta nevoile celor de langa noi.

Fiecare produs SABON este o parte dintr-o experienta placuta pe care vrei sa o traiesti iar si iar. Sarurile si parfumatele exfoliante cu minerale din Marea Moarta si uleiuri esentiale hranitoare, precum si laptele sau uleiul de baie transforma imbaierea intr-un ritual luxos pentru relaxarea si revitalizarea intregului corp. Untul de Shea, uleiul de corp si lotiunile clasice ofera pielii hranire naturala si cea mai buna ingrijire, gratie ingredientelor ca unt de avocado, unt de cacao, ulei de migdale sau din samburi de struguri. Gama Mother and Baby contine ingrediente hipoalergenice, pe baza de musetel, lavanda, trandafir, portocala si vanilie, iar produsele cu aroma de citrice si note lemnoase din linia True Gentleman promit sa il rasfete si sa il inspire chiar si pe cel mai puternic barbat. Remarcabila prin ingredientele rare, atent selectate din plantele padurii amazoniene, este linia organica de ingrijire a parului.

Si intrucat armonia vine nu doar din noi, ci si din spatiul pe care il ocupam, SABON a conceput si elementele ambientale menite sa insenineze timpul pe care il petrecem acasa: arome felurite, textile cu personalitate si ceramica de inspiratie toscana.

SABON
intelege sensul profund al termenului “dar” si acorda o atentie speciala ambalarii deosebite a cadourilor. Puteti alege cadoul dorit din cele pregatite deja cu inspiratie si bun gust sau puteti fi asistat in crearea unuia personalizat, in functie de dorintele dumneavoastra si de preferintele persoanei careia doriti sa i-l oferiti. Fiecare dar este ambalat individual si primeste tratament special. Veti avea surpriza sa descoperiti ca si cadoul pe care il cumparati pentru dumneavoastra primeste intreaga atentie si este impachetat cu grija si dragoste.
cadouri Sabon



Kudika
15 Decembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.