Controlul genital si mamar de rutina reprezinta un factor important de prevenire si depistare a infectiilor si a bolilor cu transmitere sexuala (BTS), a aparitiei cancerului de col uterin si a cancerului mamar si totodata, stabileste tipul de anticonceptionale potrivit, mentine o fertilitate normala, o sarcina fara complicatii, pentru a avea un copil sanatos.

In ziua de astazi insa medicul ginecolog nu mai este "bau-bau-ul" cu care erau obisnuite mamele noastre. In centre moderne de sanatate o asistenta te insoteste la tot pasul si iti poarta de grija astfel incat sa te simti in siguranta. Controlul este simplu si nedureros, iar aparatura de ultima generatie ofera informatii precise asupra diagnosticului si permite pacientei vizualizarea in timp real a intregii investigatii, pe ecranul monitorului. In paralel, medicul explica cu rabdare si blandete natura problemei si care sunt pasii de urmat catre vindecare.

Exista si in Romania centre integrate care se ocupa doar de sanatatea genitala si a sanului; Centrul Medical Gynecoland fiind un pionier in acest domeniu. Medicii au un singur scop: vindecarea si prevenirea afectiunilor ce pot sa apara la nivel genital si mamar; iar pacientele inteleg cu exactitate situatia medicala in care se afla, pentru a putea face alegerea corecta, in favoarea sanatatii.

Gynecoland te incurajeaza sa mergi la controlul anual: programeaza-te in perioada 1 decembrie – 31 ianuarie si beneficiezi de UN DISCOUNT de 20% pentru oricare dintre serviciile sale.
ALEGE IN FAVOAREA SANATATII SI BUCURA-TE DE SUSTINEREA NOASTRA!

Programari la telefon: 021 - 337.29.53; 021 - 336.43.73
www.gynecoland.ro

Interventii chirurgicale (extirparea tumorilor mamare benigne si maligne; extirparea fibroamelor, extirparea chistelor/tumorilor ovariene, pe cale abdominala sau laparoscopica, refacerea chirurgicala a defectelor anatomice perineale, extirparea chistelor de glanda Bartholin si a chistelor vaginale, sterilizare chirurgicala feminina, operatii plastice perineo-vaginale, cauterizare, electrorezectie, conizatie cervicala )

- Operatii mamare si genitale ;
- Operatii plastice perineo-vaginale ;
- Operatii chirurgie generala .


Consultatii clinice in sfera genito-mamara si obstetricala


- Consultatii clinice prin care se urmareste diagnosticarea si tratarea afectiunilor din sfera genitala si mamara, precum boli genitale benigne si maligne, tulburari de statica pelvi-genitala, infectii genito-urinare, infertilitatea cuplului, boli benigne si maligne ale sanului, tulburari de menopauza;
- Consultatii obstetricale (de luare in evidenta si consultatii prenatale);
- Intreruperi de sarcina cu anestezie generala sau locala prin aspiratie sau prin metode clasice;

Imagistica


- Investigatii paraclinice: echografie transvaginala, videocolposcopie, sonoelastografie mamara, mamografie digitala.

Investigatii de laborator


- Analize specifice genitale ;
- Analize hormonale, teste de fertilitate, spermograma;
- Examene complexe hematologice si biochimice din sange si din urina;

Laborator Anatomie Patologica


- Examene citologice (examen Babes-Papanicolaou; secretie mamara, s.a.);
- Examene histopatologice ale pieselor obtinute prin punctii biopsii mamare, biopsii cervicale, vaginale, precum si a pieselor rezultate in urma operatiilor genitale sau mamare, putand diagnostica in acest fel cancerul genital si mamar in stadii incipiente si interveni in toate verigile terapeutice impotriva acestuia pentru a obtine rezultate cat mai bune in timp

Oncologie Medicala


- Consultatii si tratamente chimioterapice;
- Hormonoterapie.

Alte servicii


- Medicina de familie;
- Chirurgie generala;
- Estetica chirurgicala si nechirurgicala;
- Endocrinologie;
- Cardiologie;
- Ecografie generala;
- Acupunctura;
- Psihologie.

  • Kudika

    Carmen Iohanis, apariție elegantă în curtea școlii! Ținuta purtată...

  • Kudika

    Florin Busuioc, Xonia, Sarah Prodan, alături de afaceristul Caius...

  • Kudika

    Dinu Maxer a fost șocat că noul iubit al Deei Maxer a fost acceptat...

  • Maria Crisan

    YUKA lansează remake-ul piesei Clipe de la 3 Sud Est

  • Kudika

    Alina Sorescu, primul Crăciun fără fetițele sale. Instanța a decis...

  • Vladimir

    Cromoterapie: Descifreaza tainele culorilor si modul in care iti...