Setari Cookie-uri

(P) Ce sa porti la un pranz cu fetele - sfatul stilistilor New Look

Cum sa te imbraci pentru acest moment? In primul rand, lejer! Fara tocuri, fara haine stramte sau incomode. In schimb, lasa creativitatea sa explodeze!

Cum sa creezi o tinuta usoara, trendy si foarte vesela

Orice s-ar spune, nu se compara nimic cu o iesire de week-end cu fetele tale preferate. Soarele straluceste, strazile sunt libere, cafenelele si restaurantele te-asteapta usor amortite, parca rezervate doar pentru tine. Mai ales dupa o sesiune de shopping, a sta la o vorba si-un pranz sanatos cu fetele poate fi cel mai placut moment al saptamanii.

Cum sa te imbraci pentru acest moment? In primul rand, lejer! Fara tocuri, fara haine stramte sau incomode. In schimb, lasa creativitatea sa explodeze! Fa combinatii traznite de texturi, culori si straturi. E momentul sa fii cu adevarat tu insati. Nimeni nu te accepta mai usor exact asa cum esti decat prietenele tale. Ele nu te vor judeca, nu te vor critica ci, dimpotriva, vor fi incantate de orice nebunie vestimentara!

Din acest punct de vedere, ne bucuram foarte mult ca a venit iarna – putem sa combinam mai multe straturi si stiluri, putem sa ne accesorizam cu fulare si manusi colorate sau cu modele nordice, putem combina un pulover gros si pufos cu cercei stralucitori supradimensionati, o fusta lunga si calduroasa cu un pulover larg, cazut pe un umar. Putem lua o vesta funky peste o bluza colorata si putem incerca nenumaratele modele de sosete groase, colanti si dresuri care mai de care mai jucause pe care le putem combina cu pantofi seriosi sau feminini, cu cizme lungi sau ghete calduroase.


Kudika
16 Decembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.