(P) Miko Beauty & Miko Med: destinatii perfecte pentru terapiile revolutionare de remodelare corporala!

Kudika
1 Decembrie 2011

Miko Beauty Centers si Clinica Miko MED sunt destinatiile care raspund tuturor acestor aspiratii: va oferim cele mai performante tehnologii si cele mai avansate proceduri dermato-cosmetice care elimina complet celulita!

Slim Up Must: tratament delicat de tonifiere si remodelare corporala bazat pe actiunea combinata a caldurii razelor infrarosii si electrostimulare musculara cu efect de slabire, insotita de imbunatatirea tonusului muscular raspunzand concret tuturor problemelor legate de lupta impotriva celulitei. Tratamentul se utilizeaza cu succes in retensionarea pielii lipsite de fermitate, inclusiv cea a fetei. Slim Up Drain este un tratament non-invaziv de drenaj prin presomasaj al intregului corp, inclusiv al capului si fetei, fiind singurul tratament care respecta fiziologia miscarii circulatiei sangvine. Drenajul se efectueaza prin presiuni usoare care actioneaza asupra lanturilor de ganglioni limfatici, tratand cu eficienta garantata celulita, edemul limfatic si stazele venoase prin fluidizarea traficului vascular si limfatic .
Slim Up Must

Ultrashape este primul procedeu demonstrat clinic, care asigura in acelasi timp o solutie non-invaziva si efecte imediat vizibile, de durata, in remodelarea corpului. Tratamentul asigura distrugerea instantanee selectiva si permanenta a celulelor adipoase nedorite in zonele cu probleme: abdomen, aripioare si coapse prin ultrasunet focalizat, ultrasunet pulsat non-termic si efecte mecanice acustice selective. Subtierea tesutului adipos si scaderea masurii corporale sunt demonstrate clinic cu rezultate masurabile inca de la prima sedinta! Efectele sunt de lunga durata, tratamentul este nedureros si nu prezinta contraindicatii.

Dana Savuica recomanda tratamentele corporale disponibile la Miko Beauty Centers si la Miko Med, mentinandu-se cu ajutorul acestora in topul vedetelor cu siluete de admirat din Romania!

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Setari Cookie-uri