Miko Beauty Centers si Clinica Miko MED sunt destinatiile care raspund tuturor acestor aspiratii: va oferim cele mai performante tehnologii si cele mai avansate proceduri dermato-cosmetice care elimina complet celulita!

Cellu M6 Lipomassage: tratamentul foloseste tehnologia patentata LPG de vacuum-masaj cu role, care, actionand asupra tesuturilor pielii, elimina depozitele de grasime, revitalizeaza circulatia sanguina si limfatica si reactiveaza lipoliza (descompunerea grasimilor in acizi grasi si glicerina). Datorita multiplelor tipuri de rotatii, lipomasajul stimuleaza de asemenea productia de colagen si elastina, redand pielii fermitatea. Lipomasajul este recomandat doamnelor care, in ciuda dietelor si a unui stil de viata sanatos, nu reusesc sa scape de aripioare, piele flasca si de spectul de coaja de portocala al pielii, precum si doamnelor care au suferit dereglari hormonale (pubertate, sarcina, menopauza etc.) ce si-au lasat amprenta dramatic asupra siluetei. Acestea au inteles ca este necesara o rutina anti-ageing care sa mentina pielea tanara si ferma, toate acestea prin intermediul unui tratament fara durere, fara riscuri si in perioade de timp relativ reduse. Cellu M6 Lipomassage elimina permanent , dupa doar 6 sedinte de cate 30 de minute depozitele de grasime “incapatanate”, rezistente la exercitii si dieta.

Slim Up Must: tratament delicat de tonifiere si remodelare corporala bazat pe actiunea combinata a caldurii razelor infrarosii si electrostimulare musculara cu efect de slabire, insotita de imbunatatirea tonusului muscular raspunzand concret tuturor problemelor legate de lupta impotriva celulitei. Tratamentul se utilizeaza cu succes in retensionarea pielii lipsite de fermitate, inclusiv cea a fetei. Slim Up Drain este un tratament non-invaziv de drenaj prin presomasaj al intregului corp, inclusiv al capului si fetei, fiind singurul tratament care respecta fiziologia miscarii circulatiei sangvine. Drenajul se efectueaza prin presiuni usoare care actioneaza asupra lanturilor de ganglioni limfatici, tratand cu eficienta garantata celulita, edemul limfatic si stazele venoase prin fluidizarea traficului vascular si limfatic .
Slim Up Must

Ultrashape este primul procedeu demonstrat clinic, care asigura in acelasi timp o solutie non-invaziva si efecte imediat vizibile, de durata, in remodelarea corpului. Tratamentul asigura distrugerea instantanee selectiva si permanenta a celulelor adipoase nedorite in zonele cu probleme: abdomen, aripioare si coapse prin ultrasunet focalizat, ultrasunet pulsat non-termic si efecte mecanice acustice selective. Subtierea tesutului adipos si scaderea masurii corporale sunt demonstrate clinic cu rezultate masurabile inca de la prima sedinta! Efectele sunt de lunga durata, tratamentul este nedureros si nu prezinta contraindicatii.

Dana Savuica recomanda tratamentele corporale disponibile la Miko Beauty Centers si la Miko Med, mentinandu-se cu ajutorul acestora in topul vedetelor cu siluete de admirat din Romania!


  • Kudika

    KINOdiseea Open Air continuă până pe 3 septembrie în București

  • Maria Crisan

    Holy Molly face magie pe ringul de dans cu piesa Favorite Song

  • Kudika

    Feli lansează 'Ne iubim', un vals cu iubirea până la sfârșitul vieții

  • Kudika

    Aplicația EXTASY: Românii merg până la 50 de km distanță față de...

  • Kudika

    elmiplant revoluționează îngrijirea tenului cu noua gamă Hydro X Cell

  • Vladimir

    Cromoterapie: Descifreaza tainele culorilor si modul in care iti...