Setari Cookie-uri

(P) Physiomer Eucalipt: Apa de mare, Eucaliptul si Menta: aliatii tai in lupta contra congestiei nazale si racelii

Solutia naturala PHYSIOMER este o alternativa eficienta la medicamente vasoconstrictoare si antiseptice traditionale, fara efecte secundare: nu provoaca uscarea mucoasei nazale, nu creeaza dependenta, nici efect de recul (reaparitia congestiei nazale dupa intreruperea tratamentului).

Formula inovatoare care lupta si impotriva bacteriilor


Apa de mare hipertona lucreaza prin presiune osmotica naturala care faciliteaza eliminarea excesului de secretii din cavitatea nazala. PHYSIOMER Eucalipt lupta, in mod eficient, impotriva racelii prin 3 moduri de actiune:

• actiunea decongestionanta a apei de mare hipertone: amelioreaza imediat congestia nazala si favorizeaza eliminarea secretiilor in exces;
• actiunea purificatoare a uleiului esential de Eucalyptus globulus combinat cu apa de mare hipertona: ajuta la eliminarea a 99% din bacteriile responsabile de sinuzite, otite, gripa si pneumonie;
• actiunea revigoranta a Mentei salbatice: ofera o senzatie intensa si placuta de prospetime, care ajuta la eliberarea cailor respiratorii.

Multe bacterii au devenit rezistente la antibiotice. Datorita complexitatii chimice, uleiul esential de Eucalipt reduce riscul rezistentei bacteriene. Uleiul esential de Eucalipt, combinat cu apa de mare hipertona, garanteaza proprietatile purificatoare ale spray-ului nazal si ajuta la combaterea bacteriilor ce cauzeaza infectiile ORL.

Consumatorii sunt deja convinsi


Conform unor teste efectuate in 2009 si 2010, 90% dintre cei care au folosit PHYSIOMER Eucalipt au simtit imediat senzatia de prospetime si de decongestionare nazala, iar 72% din utilizatori prefera sa cumpere PHYSIOMER Eucalipt in schimbul altor produse decongestionante.

http://www.omega-pharma.ro/


Kudika
12 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.