(P) Nou! Physiomer Eucalipt - Solutia 100% naturala pentru desfundarea cailor nazale, fara efecte secundare

Kudika
26 Decembrie 2011

PHYSIOMER este brandul Nr. 1 in Europa pentru eliberarea cailor nazale, conform datelor IMS din decembrie 2010 (vanzari solutii nazale saline si apa de mare - piata pentru spray nazal).

PHYSIOMER este brandul Nr. 1 in Europa pentru eliberarea cailor nazale, conform datelor IMS din decembrie 2010 (vanzari solutii nazale saline si apa de mare - piata pentru spray nazal). PHYSIOMER Eucalipt este solutia ideala in lupta impotriva racelii si a bacteriilor ce cauzeaza infectiile ORL. Formula sa 100% naturala combina actiunea decongestionanta a apei de mare cu uleiul esential de Eucalipt si Menta salbatica.

Solutia naturala PHYSIOMER Eucalipt este o alternativa eficienta la medicamente vasoconstrictoare si antiseptice traditionale, fara efecte secundare:

Physiomer EucaliiptApa de mare hipertona lucreaza prin presiune osmotica naturala care faciliteaza eliminarea excesului de secretii din cavitatea nazala si desfunda imediat nasul;
Uleiul esential de Eucalipt ajuta la eliminarea a 99% din bacteriile responsabile de sinuzite, otite, gripe si pneumonii;
Menta salbatica ofera o senzatie intensa si placuta de prospetime, care ajuta la eliberarea cailor respiratorii;
• Nu provoaca uscarea mucoasei nazale;
• Nu creeaza dependenta;
• Nu are efect de recul (reaparitia congestiei nazale dupa intreruperea tratamentului).

Consumatorii sunt deja convinsi

Conform unor teste efectuate in 2009 si 2010, 90% dintre cei care au folosit PHYSIOMER Eucalipt au simtit imediat senzatia de prospetime si de decongestionare nazala, iar 72% din utilizatori prefera sa cumpere PHYSIOMER Eucalipt in schimbul altor produse decongestionante.

www.omega-pharma.ro

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Setari Cookie-uri