Setari Cookie-uri

Cadouri originale la Targul de Craciun de la Galeria Dalles

Anul acesta, organizatorii ne-au surprins cu cele mai originale produse. V-ati gandit vreodata sa faceti cadou cuiva o bezea, de exemplu? Dar nu orice fel de bezea, ci una care va hidrateaza pielea.

Impatimitii ceaiului vor avea placerea sa deguste cele mai inspirate combinatii de plante din toate colturile lumii. La Targul de Craciun va asteapta zeci de sortimente de ceai si accesorii pentru servirea ceaiului din tari cu traditie precum: China, Japonia sau Anglia. Pentru ca suntem in preajma Craciunului, armonia interioara este foate importanta, ceaiurile Feng Shui sau Reiki sunt un cadou perfect pentru a atinge aceasta stare. Amestecul echilibrat de plante, fructe si flori creaza o experienta personala a armoniei.

Si iubitorii de cafea vor fi placut surprinsi. Aroma si gustul inconfundabil si original al cafelei naturale din Columbia, Jamaica sau Etiopia va ramane definitiv in memoria gustativa a celor care vor dori sa-si imbete simturile cu cea mai rafinata aroma.


Pentru cei mici, Mos Craciun a venit cu sacul plin de dulciuri, turta dulce, cozonaci aburind si prajituri de sezon. Aroma, gustul si dragostea cu care au fost pregatite, vor implini atmosfera sarbatorilor.
Asadar, va asteptam zilnic la Galeria Dalles pana pe 24 decembrie, intre orele 10.00 si 20.00.

Intrarea este gratuita!

Pentru detalii:
https://www.dallesrevolution.ro/

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.