Calendarul Sun Plaza 2012 by Cristian Crisbasan

Calendarul Sun Plaza 2012 by Cristian Crisbasan
Kudika
16 Ianuarie 2012

S-a lansat Calendarul Sun Plaza 2012, publicat in editie limitata, in numar de 500 de exemplare, numerotate individual.

S-a lansat Calendarul Sun Plaza 2012, publicat in editie limitata, in numar de 500 de exemplare, numerotate individual. Tiparit in conditii grafice impecabile, calendarul poarta amprenta inconfundabila a lui Cristian Crisbasan, cel mai in voga fotograf de nuduri artistice din Romania.

“Imi place cand mi se da libertate de creatie intre limitele conceptuale ale unei teme – cand trebuie sa gasesc solutii creative respectand niste criterii stabilite cu argumente valabile. A fost foarte clar de la inceput conceptul, rezumat in cateva cuvinte-cheie: frumusete feminina pusa in valoare prin imagini alb-negru glamour, in care lenjeria delicata si atitudinea modelelor sa sugereze forta, seductie, umor. Ne-am dorit o atmosfera calma, relaxata, nonsalanta, cat mai fireasca, intr-un decor de vacanta. Acea intalnire fericita a luminii de vara cu expresivitatea trupurilor feminine”, a declarat Cristian Crisbasan.
calendar Sun Plaza 2012

Calendarul, primul din cariera fotografului, are un rol emotional, pe langa cel pur functional, apeland pentru aceasta la fotografia glamour.

Un veritabil obiect de arta, calendarul contine 12 imagini alb-negru de o claritate deosebita, asigurata de o tehnica speciala de tipar care face griurile sa fie lipsite de raster, iar tonurile de culoare sa se satureze si sa arate mai vii. In calendar, fiecare dintre protagonistele campaniilor de imagine Sun Plaza din ultimele patru sezoane, Georgiana Tudor, Andreea Ungureanu, Oana Maria Popa si Dora Ulian, reprezinta cate un anotimp.
calendar
Sedinta foto s-a desfasurat intr-un spatiu inedit si versatil, terasa Sun Sensations de pe acoperisul Sun Plaza, amenajata in timpul verii ca plaja si spatiu de intalnire si distractie. Filele calendarului sunt detasabile, iar pe ultima pagina se afla sugestii legate de felul in care fotografia preferata poate fi montata in passe-partout si inramata, precum si o eticheta cu semnatura fotografului Cristian Crisbasan, ce atesta originalitatea lucrarii.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri