Setari Cookie-uri

Care sunt accesoriile de care nu trebuie sa ne lipsim pe timp de iarna

Daca vrei sa fii cocheta in aceasta iarna, tine cont de sfaturile Alinei Tanasa si Dianei Enciu, organizatoarele unuia din cele mai hot targuri de shopping din Bucuresti, si anume Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair.

Sursa: Noifetele.ro

Frigul te poate speria si te poate face sa renunti la accesoriile preferate in detrimentul hainelor mari si groase si lipsite de forma. Gresit. Fashionistele adevarate nu tin cont de vremea de afara, ci de simtul estetic si de recomandarile designerilor. Daca vrei sa fii cocheta in aceasta iarna, tine cont de sfaturile Alinei Tanasa si Dianei Enciu, organizatoarele unuia din cele mai hot targuri de shopping din Bucuresti, si anume Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair.

Bijuteriile vintage
bijuterii vintage Diana si Alina sunt adeptele stilului vintage imbinat cu cel contemporan, asa ca o prima sugestie sunt bijuteriile incarcate cu istorie. Avantajul este ca sunt de cele mai multe ori unicate, iti dau un aer foarte sofisticat si iti scot tinuta din anonimat. Iar daca le gasesti in sertar la bunica, te poti considera o norocoasa.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Ianuarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.