Setari Cookie-uri

12 sfaturi pentru a transforma 2012 intr-un an excelent

Da, am auzit si eu, 2012 ar fi anul apocalipsei, insa mie-mi place sa merg impotriva curentului. De aceea, mi-am propus sa transform noul an intr-unul excelent, plin de reusite. Daca iti doresti se poate, gandeste si tu asa. Uite 12 sfaturi care pot sa-ti transforme 2012 intr-un an excelent:

7. Gandeste pozitiv

Spera la mai bine si asa se va intampla. Impune-ti sa gandesti pozitiv chiar si in momentele dificile. Mie imi place sa cred ca totul se intampla cu un scop. Nimic nu este intamplator, asadar obisnuiesc sa invat cate o morala din fiecare eveiment care imi marcheaza existenta.

8. Fa tu primul pas


Acest sfat poate fi aplicat in foarte multe situatii. Cand ai de comunicat ceva, te-ai certat cu iubitul sau vrei sa iti ceri drepturile. Nu mai sta pe ganduri si preia initiativa fara sa-ti mai pui atatea intrebari complet nefolositoare.

9. Investeste in disciplina


La nervi spunem multe lucruri urate. Regretele nu mai sunt de mare ajutor, odata ce vorbele au fost aruncate. In timp am invatat o lectie foarte importanta: cuvintele au o putere colosala. Ele pot sa vindece dar pot sa si raneasca. De noi depinde cum alegem sa le folosim.

sfaturi utile pentru un an excelent

10. Economiseste


Bani si iar bani. Ar fi atat de simplu daca am scapa de grija cheltuielilor, dar din pacate, nu este posibil. De aceea, cel mai simplu ar fi sa economisesti daca vrei sa transformi acest inconvenient in avantajul tau. Cum? N-am zis ca ar fi usor. Eu te-as sfatui sa renunti la cumparaturile pe fuga, respecta lista facuta de acasa si spune Nu mofturilor de moment.

11. Spune “Imi pare rau”

A gresi e omeneste, spune un proverb mai vechi. Deci, asuma-ti vina de fiecare data cand gresesti si rosteste cuvintele magice “Imi pare rau”. Nu e chiar atat de greu, sa stii.

12. Iubeste sincer

Ultima, dar nu cea din urma dorinta pentru un an excelent ar fi sa nu te feresti de ceva ce poate fi bun in viata ta. Nu indeparta dragostea, chiar daca apare pe nepregatite. Iubeste sincer si concentreaza-te asupra fericirii tale cand te arunci intr-o relatie. Bucura-te de fiecare moment si nu mai trai ingradita de complexe.






Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Ianuarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.