Setari Cookie-uri

Unde gasesti barbati singuri, frumosi si de succes?

Noua platforma face parte dintr‐o strategie mai larga de dezvoltare a unor comunitati nisate, in care membrii decid pe cine vor sa intalneasca la evenimentele Let's Meet.

Let's Meet anunta crearea Let's Meet Faces, prima sa comunitate specializata, dedicata celor single, frumosi si de succes. Noua platforma face parte dintr-o strategie mai larga de dezvoltare a unor comunitati nisate, in care membrii decid pe cine vor sa intalneasca la evenimentele Let's Meet.

singles "In cele peste 8 luni de activitate in care am organizat 27 de evenimente am observat anumite tipare pe care am decis sa le luam in calcul acum. Oamenii sunt diferiti atat pe dinauntru cat si pe dinafara, au interese si calitati diferite, iar acest lucru se reflecta in alegerile facute. Ne dorim ca cei single sa-i intalneasca pe cei pe care ii considera potriviti pentru ei si sa decida singuri cu cine vor sa socializeze. Acesta este practic rolul comunitatilor specializate pe care ne-am propus sa le cream. Faces este prima dintre ele, iar membrii ei vor fi oameni de succes, cu trasaturi frumoase si/sau cu personalitate puternica", explica Patrick Nordstjærne, proprietar Let’s Meet.

Statutul de membru Faces se acorda in urma unui proces de vot, prin care membrii existenti ai comunitatii decid daca un aplicant este o persoana ’’carismatica’’, in functie de 4 criterii:

Aspect (persoana are trasaturi frumoase)
Personalitate (persoana este populara sau constituie inspiratie pentru altii)
Profesionalism (persoana este apreciata pentru pozitia profesionala sau are abilitati speciale)
Status (persoana are acces la simboluri de statut traditionale)

Toti membrii Let’s Meet pot aplica pentru a deveni membri Faces. Aplicatia extinsa va cuprinde fotografii si alte informatii personale relevante. Femeile voteaza barbatii si barbatii, femeile pentru a decide daca aplicantul este o persoana pe care doresc sa o includa.

Profilul tuturor membrilor Faces ramane ascuns in baza de date pana in momentul cand acestia decid sa participe la evenimente. Atunci cand un membru Faces se inscrie la o intalnire, profilul sau devine vizibil in comunitate, iar ceilalti membri Faces pot decide daca vor sa participe la respectivul eveniment. Prin Faces, Let’s Meet isi propune sa atraga cel putin 500 de noi membri in urmatoarele 6 luni.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Ianuarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.