Setari Cookie-uri

Noul Fat Frumos: Retrosexualul, rebelul neingrijit. Iti place?

Metrosexualul proaspat epilat, intors de la cosmetica inseamna prea mult pentru tine? Atunci iti propun sa-ti indrepti privirea catre barbatul retrosexual, neglijent dar care se vrea a fi un adevarat macho in randul barbatilor. Probabil ti-am starnit curiozitatea, asadar o sa continui sa-ti dezvalui portretul lui.

Citeste si ii place sa fie documentat. Dar va ocoli cu desavarsire revistele, preferand mai degraba o carte buna sau un ziar. Da , ziarul acela patat de ulei o sa-l reciteasca si diseara, chiar daca l-a uitat in sufragerie. Asadar, n-ai voie sa-l arunci , eventual ia-l de pe fotoliu si ascunde-l in bucatarie.

barbatul retrosexual sustine masculinitatea

Daca tot am amintit si de acest capitol, afla ca el se descurca onorabil in postura de bucatar. Metrosexualul va prefera sa comande rapid o pizza, in timp ce retrosexualul o sa gateasca special pentru tine. Da, in urma lui ramane un adevarat dezastru si ai face bine sa nu pasesti acolo inainte sa fii chemata. Insa mancarea lui va fi delicioasa.

Iata deci, s-ar putea sa te cucereasca. Barbatul traditional nu trebuie sa fie neaparat murdar. Stie sa fie un gentleman la intalnire, dar se pricepe si la treburile casnice. Nu frecventeaza sala, dar stie sa bata un cui. Inainte sa te lamentezi ca s-a ars becul de la baie, o sa remarci ca este deja schimbat si cosul de gunoi este dus.

Asadar, cum ti se pare, tentant sau nu prea?

Cristina Craciun


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.