Setari Cookie-uri

Kudika Walks in Style

Evenimentul Walk in Style, a carui prima editie a avut loc in 2008, este dedicat in totalitate femeilor. In fiecare an o femeie minunata, ambasador al unui proiect social menit sa ii ajute pe cei din jur, primeste 33.500 Euro pentru a sustine cauza sa. In acest an facem cunostinta cu 6 femei deosebite si proiectele lor emotionante.

Magda Prokopowicz, psiholog, artist, Polonia

Eu pentru Magda tin pumnii!

Magda Prokopowicz lucra in mass-media inainte de a afla ca are cancer, diagnostic care i-a schimbat viata intr-un mod cel putin surprinzator. Magda s-a luptat cu cancerul timp de 7 ani, dar a refuzat sa stea fie si numai o singura zi in pat. In acest timp a pus bazele unei agentii de impresariat pentru actori, si-a cunoscut actualul sot si a dat nastere unui baietel.

Magda a pus bazele fundatiei Rak'n'Roll. Wygraj zycie, singura organizatie care sustine femeile care lupta cu cancerul in timpul sarcinii. In mod firesc, daca va castiga, Magda va dona banii catre fundatia pe care a infiintat-o.

Bea Szenfeld, creator de moda, Suedia

Bea a studiat moda la o scoala prestigioasa din Suedia, a primit o bursa din partea H&M, a fost premiata de Stella McCartney cu care a lucrat in cadrul unui internship de 8 luni in Londra si a colaborat cu Tommy Hilfinger si (preferata mea) Hello Kitty.

Daca va castiga premiul Walk in Style, Bea va dona banii unei organizatii suedeze care sustine sanatatea femeilor.

Maria V. Butyrskaya, patinatoare, Rusia

In 1999, Maria a fost campion mondial la patinaj. In 2002, la 29 de ani, devenea a treia oara campioana europeana. Este de sase ori campioana Rusiei la patinaj. Te-ai putea gandi ca nu mai exista loc pentru nimic altceva in viata Mariei. Gresit! Este mama a doi copii si antrenor de patinaj.

ECCO Walk in Style Daca va castiga, Maria va dona banii catre Centrul de Sporturi Paraolimpice din Rusia.

Revenim in aceasta seara cu detalii despre castigatoare.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.