Mai putin cunoscut insa este faptul ca parul lui Liv este supus unor adevarate provocari in decursul unei saptamani obisnuite.

Liv este supus unor adevarate provocari in decursul unei saptamani obisnuite.

Iata un fragment din jurnalul parului ei:

Luni - Toata ziua la filmari! Parul meu a fost ondulat (foehn, logo bigudiuri, tapare – de toate!) Am rugat stilistii sa foloseasca serumul meu, Pantene Pro-V Anti-Breakage & Repair Split End.

Marti - Mi-am spalat parul cu samponul si balsamul Pantene Pro-V Anti-Breakage & Repair pentru a-l hrani de la radacina pana la varfuri. Apoi am revenit la filmari – astazi stilistii mi-au indreptat parul.

Miercuri - Din nou la filmari. Astazi parul meu a fost initial indreptat, iar apoi coafat din nou, in stil sauvage, plin de volum.

Joi - Sedinta foto pentru o revista – 4 tipuri de coafuri pentru 4 tinute diferite. Fiecare arata superb, insa parul meu a fost pieptanat, uscat cu foehn-ul, intins cu placa, tapat si prins in agrafe. Auch! O adevarata provocare!

Vineri - O zi de rasfat pentru parul meu! L-am ingrijit cu produsele din colectia Pantene Pro-V Anti-Breakage & Repair.

INCEARCA SI TU!

Cu toate ca parul tau nu este supus unor torturi similare celor impuse de meseria lui Liv, acesta trece zi de zi prin provocari ca rupere, periaj, spalare si stilizare. Incearca produsele din colectia Pantene Pro-V Anti-Breakage & Repair si te vei convinge.

1. Samponul Pantene Pro-V
Anti-Breakage & Repair contine ingrediente inovatoare care ajuta la combaterea deteriorarii* si contribuie la o ingrijire mai intensa si mai eficienta a parului. Protejeaza si previne electrizarea, lasand parul neted si cu aspect sanatos*.
* impotriva deteriorarii in urma coafarii

2. Aplica balsamul Pantene Pro-V Anti-Breakage & Repair de la radacina, pana la varfuri
Acest balsam cu formula imbogatita, contine micro nutrienti care ajuta la mentinerea hidratarii in profunzime, pentru un par cu aspect sanatos* si stralucitor. Protejeaza si reda rezistenta naturala a parului*.
* impotriva deteriorarii in urma coafarii

3. Destinat actiunii la nivelul varfurilor, unde parul este cel mai fragil, serumul Pantene Pro-V Anti-Breakage & Repair Split End are o actiune hranitoare si de fortifiere, pentru un par cu aspect vizibil mai sanatos*. Aplica-l pe varfuri inainte de a iti usca parul cu foehn-ul, ori pe parul uscat pentru protectie, stralucire si un efect reparator*.
* impotriva deteriorarii in urma coafarii

SECRETUL PARULUI LUI LIV
Pentru a-si pastra parul sanatos* pe parcursul unei saptamani aglomerate, Liv este la fel de preocupata de ingrijirea lui, ca si de cea a pielii. Colectia Pantene Pro-V Anti-Breakage & Repair contine ingrediente care intaresc rezistenta*, netezesc firul, ajuta la prevenirea ruperii si previn electrizarea. In acest mod, parul este protejat si arata sanatos*.
* impotriva deteriorarii in urma coafarii


  • Kudika

    Lavinia Pîrva, părere sinceră despre fosta lui Ștefan Bănică Jr,...

  • Kudika

    Cum se descurcă Lavinia Pîrva în rolul de mămică? Artista nu și-a...

  • Kudika

    Lavinia Pîrva, fotografia care a încins Instagramul! Soția lui...

  • Kudika

    Cristina Cioran și fiica ei, Ema, la un pas de tragedie! Ghinionul...

  • Kudika

    Colagenul: mituri și adevăruri pe care ar trebui să le cunoșți

  • Vladimir

    Cromoterapie: Descifreaza tainele culorilor si modul in care iti...