Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Tu stii secretul unui par senzational?

Femeile au intotdeauna un secret cand vine vorba de aspectul parului lor. Dar, din pacate, fie nu il impartasesc cu restul, fie nu este o solutie pentru toate tipurile de par. Si atunci pornim din nou in cautarea acelui produs minune.

Oricare ar fi raspunsul, parul tau sigur nu se va supara daca tu ii vei aduce un plus de ingrijire si stralucire.

Femeile au intotdeauna un secret cand vine vorba de aspectul parului lor. Dar, din pacate, fie nu il impartasesc cu restul, fie nu este o solutie pentru toate tipurile de par. Si atunci pornim din nou in cautarea acelui produs minune. Eh, se pare ca aceasta cautare a luat sfarsit, iar secretul are legatura cu unele dintre cele mai bune prietene ale fetelor, diamantele. Da, ai citit bine. Dar acum probabil te intrebi, cum vine asta? E foarte simplu.

Doi pasi catre stralucirea dorita


Pentru inceput trebuie sa stii ca parul stralucitor pe care si-l doreste fiecare femeie este de fapt rezultatul unui rutine de ingrijire completa. Dar stai linistita, odata ce afli pasii pe care trebuie sa-i parcurgi, parul tau va fi ingrijit si rasfatat in doi timpi si trei miscari.

Alegerea samponului potrivit este primul lucru pe care trebuie sa-l faci. Samponul NIVEA Diamond Gloss, bazat pe o formula avansata de ingrjire, hidrateaza si intareste firul de par datorita pantenolului (provitamina B5) si extractului de Cala Alba. Totodata, datorita formulei BIOSOFT SYSTEM cu particule micro-fine de pudra de diamant, parul este netezit de la radacina si pana la varfuri, astfel incat lumina este reflectata mult mai intens.

Folosirea unui balsam potrivit samponului este al doilea pas dintr-o rutina de ingrijire completa. Balsamul NIVEA Diamond Gloss vine in completarea samponului prin protectia si regenerarea suprafetei exterioare a firului de par, oferindu-i o stralucire deosebita datorita particulelor de diamant.
Kudika
16 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.