In weekendul 24 - 26 februarie, cu ocazia sarbatorii de Dragobete, toti romanii care au o dragoste secreta sunt incurajati sa isi exprime liber sentimentele, prin scrisori pe care Liberty Center promite ca le trimite gratuit destinatarilor.

Fii femeia pe care niciun barbat n-ar vrea sa o piarda!

scrisori de dragosteConform celui mai recent studiu derulat de Liberty Center pe platforma online ivox.ro, 50% dintre romani au recunoscut ca iubesc in secret pe cineva, fara a avea curajul sa isi exprime sentimentele. Acelasi studiu arata ca doar 19% dintre romani si-au luat inima in dinti la un moment dat si si-au marturisit iubirea. Studiul a fost desfasurat pe un esantion reprezentativ de 1474 de persoane, cu varste cuprinse intre 18 – 80 de ani.

Totodata, studiul a mai scos in evidenta faptul ca barbatii sunt putin mai curajosi decat femeile in a-si exprima sentimentele de dragoste. Astfel, 19,6% dintre persoanele de sex masculin care au participat la sondaj (din totalul de 745 de barbati) au raspuns ca si-au declarat dragostea la un moment dat, fata de 18,11%, procentul femeilor care au recunoscut acest lucru (din totalul de 729 de femei).

„Rezultatele acestui studiu ne-au dat ideea de a desfasura o campanie prin care vrem sa ii incurajam pe romani sa isi exprime sentimentele de dragoste fata de persoana iubita. Astfel, am inaugurat la Liberty Center o cutie postala pentru scrisori de dragoste, pe care le vom trimite destinatarilor la finalul campaniei”, a declarat Mihaela Ciceu, Customer Relationship Manager al Liberty Center. „Si pentru cupluri avem o surpriza in acest weekend. Ei pot beneficia de sfaturile unui specialist in iubire, Iubirologul, care le va testa compatibilitatea printr-o metoda complet inedita”, a continuat aceasta.

Timp de 3 zile, in perioada 24 – 26 februarie, oamenii sunt asteptati la Liberty Center ca sa isi depuna scrisorile de dragoste in cutia postala a iubirii. Scrisorile cu adresa postala valida vor fi trimise destinatarilor, dupa data de 26 februarie, fara ca expeditorii sa plateasca vreun cost.

Poarta-te ca o Lady, gandeste ca un barbat
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: