Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Cat de multe faci pentru siguranta viitorului tau?

Niciodata nu e tarziu pentru planuri de viitor, iar daca vrei sa incepi unul fara prea mari sacrificii e momentul sa iei in considerare un plan de economisire. Unul mai special, in care tu alegi cat cheltuiesti si cat economisesti.

Stim, multe dintre noi nu doar ca refuzam sa raspundem la aceasta intrebare, dar refuzam chiar sa ne gandim la ea.

Iata un raspuns direct: poti incepe cu putin, doar cu o mica economie.

Niciodata nu e tarziu pentru planuri de viitor, iar daca vrei sa incepi unul fara prea mari sacrificii e momentul sa iei in considerare un plan de economisire. Unul mai special, in care tu alegi cat cheltuiesti si cat economisesti. Adica, Planul de economisire de la UniCredit Tiriac Bank.

Noi te ajutam sa iti pui deoparte lunar suma de bani pe care decizi sa o economisesti. Si nu trebuie sa faci mare lucru. Doar sa ai banii in cont si planul de economisire va avea grija sa-si faca treaba. Daca transferi in contul de economii o suma de pana la 500 de lei, dobanda de care beneficiezi este 5%, iar daca suma depaseste 500 de lei, dobanda ajunge la 5,5%. In plus, lunar vei primi dobanda pentru suma stransa, aceasta adugandu-se planului de economisire.

Si asta nu e tot, lunar poti creste suma pe care vrei sa o economisesti, iar conditiile raman neschimbate. Cu siguranta, tentatia e mare, tocmai de aceea oricand ai nevoie poti accesa suma din cont, nu pierzi decat dobanda aferenta ultimei luni.

Alegerile nechibzuite te fac sa cheltuiesti inutil. Economiseste pentru lucruri cu adevarat valoroase!

incepe sa economisesti
Kudika
12 Martie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.