Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Primul pas spre economii: renuntarea la cheltuieli nesabuite

In noul context economic, bugetul individual sau familial este analizat mai atent, iar eficienta capata un interes deosebit.

In noul context economic, bugetul individual sau familial este analizat cu mai multa atentie, iar eficienta capata un interes deosebit. Pentru a ajunge sa ne permitem lucruri cu adevarat valoroase si importante pentru calitatea vietii noastre, primul pas ar fi taierea cheltuielilor nejustificate.

Indiferent de prognoza, categorie sociala sau buget, eliminarea cheltuielilor inutile ar însemna primul pas spre un buget echilibrat si, de ce nu, chiar spre economisire. Cu siguranta, ritmul cheltuielilor este atât de alert încât foarte multi oameni nu mai au timp nici macar sa se gândeasca la un plan de economisire, desi aceasta solutie poate însemna o adevarata "sursa de oxigen" într-un viitor apropiat.

Pentru ca îti doresti ce e mai bun pentru tine, dar fara a face mari sacrificii, e momentul sa iei în considerare un plan de economisire. Unul mai special, în care tu alegi cât cheltuiesti si cât economisesti. Adica, Planul de economisire de la UniCredit Tiriac Bank.

Vizionare placuta


Kudika
13 Martie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.