Top 10 Cele mai mediatizate celebritati in martie

Top 10 Cele mai mediatizate celebritati in martie
Kudika
6 Aprilie 2012

Faptul ca a anuntat ca se va casatori anul acesta a determinat intrarea cunoscutei vedete de televiziune Teo Trandafir in topul celor mai populare vedete din Romania.

• Teo Trandafir s-a clasat pe locul 10 in topul celor mai populare vedete feminine din Romania, in martie
• Pepe a intrat si el in top 10 celebritati masculine, datorita articolelor referitoare la relatia sa cu Raluca Pastrama

Top 10 celebritati

Luna trecuta, Irinel Columbeanu a aparut in presa romaneasca mai mult decat de obicei, ca urmare a articolelor care au facut referire la procesul privind custodia fiicei sale, Irina. Acesta a avut 67 de aparitii media si s-a clasat pe locul opt in topul celor mai mediatizate celebritati masculine din martie.

Cantaretul Pepe a intrat pentru prima oara in acest top, chiar daca pe a zecea pozitie, cu 62 de aparitii media. Subiecte precum relatia pe care o are cu Raluca Pastrama sau numirea sa in articole despre fosta sa sotie, Oana Zavoranu, au contribuit la cresterea vizibilitatii sale in presa.

Nelipsit din clasament si de pe prima pozitie a acestuia este Gigi Becali, care a avut 648 de aparitii media, in martie, fata de 513 aparitii, in februarie.

In topul celor mai mediatizate 10 celebritati feminine, notabila este prezenta Teodorei Trandafir. Anuntul acesteia, potrivit caruia in 2012 urmeaza sa se casatoreasca, a generat 39 de aparitii media si a determinat intrarea sa in top, pe locul zece.

O aparitie noua in top este si Andreea Raicu, pe locul sapte, cu 41 de aparitii. Articolele care au dus la intrarea vedetei in clasament au fost legate de noul show TV pe care aceasta il prezinta din martie la Prima TV, dar si reintalnirii cu fostul sau iubit, Tudor Chirila, la Gala Premiilor GoPo.

In plus, Andreea Marin a urcat de pe locul zece, in februarie, pe cel de-al doilea, in martie.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri